Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Editor’s Blog: 15 Υears of love

Το editorial της έντυπης έκδοσης Ιανουάριος 2020, από την αρχισυντάκτρια της Madame Figaro Kύπρου, Βαρβάρα Γεωργιάδου.

Δεκέμβριος ήταν και τότε. Το θυμάμαι σαν σήμερα. Κρύα μέρα. Το άγνωστο να με περιμένει. Το ένστικτό μου να με καθησυχάζει. Κάπως έτσι μπήκε στη ζωή μου η Madame Figaro, 14 χρόνια πριν. Την αγάπησα αμέσως. Γρήγορα έγινε κομμάτι του εαυτού μου. Μαζί μεγαλώσαμε, ταξιδέψαμε, συγκινηθήκαμε. Μαζί ονειρευτήκαμε και βάλαμε για όριό μας τον ουρανό. Μαζί γνωρίσαμε ανθρώπους, που έγιναν φίλοι ζωής, είδαμε τον κόσμο να αλλάζει και μαζί του αλλάξαμε κι εμείς.

15 χρόνια Madame Figaro Κύπρου. 181 τεύχη. Δεκάδες χιλιάδες σελίδες. Εκατοντάδες συναντήσεις. Δεκάδες ιστορίες ανθρώπων που συναντήθηκαν και ονειρεύτηκαν μαζί. Που επένδυσαν τα όνειρά τους, που άφησαν -ο καθένας τους- τη δική τους σφραγίδα και καθόρισαν το DNA της Madame Figaro.

Όπως και εσύ. Η γυναίκα Μαdame Figaro. Η αναγνώστριά μας, που μας αγάπησες, που μας στήριξες. Που ανακάλυψες στις σελίδες μας κομμάτια του εαυτού σου. Εσύ μας άλλαξες και μαζί με εσένα αλλάξαμε.

Εσύ συνεχίζεις να μας εμπνέεις. Μαζί με εσένα γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε μπροστά στη νέα δεκαετία. Με νέες ιδέες, με τις ίδιες όμως αξίες που μας έδωσε ο αγαπημένος μας Άντης. Τον σεβασμό, το ήθος, την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα.

#Youarethefuture. Το επετειακό τεύχος, που κρατάς στα χέρια σου, είναι αφιερωμένο σε εσένα. Τη σύγχρονη γυναίκα, που αγαπά τις προκλήσεις, που ισορροπεί ανάμεσα στον δυναμισμό και τη θηλυκότητα. Τη γυναίκα του σήμερα, που ξέρει να διεκδικεί. Σε σένα που παλεύεις για ένα καλύτερο αύριο. Που δεν εφησυχάζεις και δεν συμβιβάζεσαι. Και να θυμάσαι πρωτίστως πως το μέλλον είσαι εσύ. Η κάθε γυναίκα που τολμά!

Υ.Γ. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους ακόμη πιστεύουν πως μαζί μπορούμε να δημιουργούμε μικρά και μεγάλα θαύματα. Στην ομάδα της Madame Figaro.

Bαρβάρα Γεωργιάδου

Instagram/@bαrbsview

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη