Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Winged eyeliner:  Το πιο εύκολο και γρήγορο hack για να το πετυχαίνεις πάντα

Ο πιο απλός τρόπος για να δημιουργήσεις μόνη σου ένα “επαγγελματικό” winged eyeliner.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Το winged eyeliner είναι μια διαχρονική τάση μακιγιάζ που μπορεί να αναδείξει αμέσως το βλέμμα σου, προσθέτοντας ένταση και γοητεία στα μάτια σου. Ενώ η εξοικείωση με την τέχνη του winged eyeliner μπορεί να φαίνεται δύσκολη, δεν χρειάζεται να είναι.

Διάβασε ακόμη – Milan Fashion Week: Το καλύτερο κούρεμα και make-up look που ξεχωρίσαμε

Με λίγη εξάσκηση και σωστές τεχνικές, μπορείς να πετύχεις αυτό το άψογο “wing” χωρίς κόπο. Πιο κάτω θα δεις έναν από τους πιο εύκολους και γρήγορους τρόπους να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση με winged eyeliner.

The Tape Method

Η μέθοδος με την κολλητική ταινία είναι μια κλασική τεχνική που βοηθά στη δημιουργία ενός αυστηρού και συμμετρικού winged eyeliner. Θα χρειαστείς υγρό ή gel eyeliner, κολλητική ταινία και ένα πινέλο ή στυλό eyeliner.

Διάβασε ακόμη – Άντρη Καραντώνη: Η λαμπερή εμφάνιση της με μακριά μαλλιά

Βήματα:

  1. Ξεκίνησε εφαρμόζοντας τη σκιά ματιών και το primer βλεφάρων, αν θέλεις. Αυτό θα δημιουργήσει έναν λείο καμβά για το eyeliner σου.
  2. Κόψε ένα μικρό κομμάτι ταινίας (μήκους περίπου 2cm) και τοποθέτησε το ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού σου προς το τέλος του φρυδιού. Βεβαιώσου ότι και οι δύο πλευρές ταιριάζουν για μια ισορροπημένη εμφάνιση.
  3. Χρησιμοποίησε το προϊόν eyeliner που έχεις επιλέξει και ξεκίνησε να σχεδιάζεις μια γραμμή κατά μήκος της επάνω γραμμής των βλεφαρίδων σου από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική γωνία, ακολουθώντας την άκρη της ταινίας.
  4. Επέκτεινε τη γραμμή λίγο μετά την εξωτερική γωνία για να δημιουργήσεις το wing.
  5. Αφαίρεσε προσεκτικά την ταινία και απόλαυσε το αποτέλεσμα!

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη