Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Friends Reunion: Ξεκινούν τα γυρίσματα

Όσα έχουν αποκαλυφθεί για την τηλεοπτική επανασύνδεση της διάσημης παρέας.

Το reunion των Friends ήταν ένα ακόμα από όσα μας στέρησε η πανδημία. Ενώ το special επεισόδιο της σειράς ήταν να προβληθεί στο τέλος της προηγούμενης χρονιά και στη συνέχεια μετατέθηκε για τον περασμένο Μάρτιο, εξαιτίας της covid-19 δεν έχει καταστεί εφικτό να αρχίσουν καν τα γυρίσματα.

Φαίνεται όμως πως η παραγωγή προχωράει και, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Deadline, τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αν και το κανάλι HBO Max όπου και θα προβληθεί αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Έτσι, οι Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer και Matt LeBlanc θα επιστρέψουν σύντομα στο Stage 24 των Warner Brοs Studio στο Burbank για το reunion το οποίο σκηνοθετεί ο Ben Winston.

Όλοι οι ηθοποιοί συμμετέχουν στην παραγωγή, όπως και οι δημιουργοί της σειράς Kevin Bright, Marta Kauffman και David Crane.

Το reunion θα συμπληρώσει τα 236 επεισόδια των 10 κύκλων της δημοφιλούς σειράς του NBC που προβαλόταν από το 1994 έως το 2004.

Πριν λίγες μέρες, ο σκηνογράφος της σειράς Greg Grande ανέβασε πρόσφατα στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του απολύτως αναγνωρίσιμου σκηνικού που αναπαριστά το διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη όπου περνούν το χρόνο τους οι ήρωες της σειράς.

Φωτογραφία: Instagram/ @friendsreunion

Διάβασε ακόμη