Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

William – Kate: Αυτά είναι τα cosy μέρη που επιλέγουν για τις ρομαντικές εξόδους τους

Η λίστα με τα αγαπημένα τους.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα. Αρκετές φορές τα βασιλικά τους καθήκοντα τους καλούν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις και έτσι περνούν χρόνο μαζί. Αυτό όμως δεν τους κάνει να αγνοούν τη σημασία του να περνούν χρόνο και οι δυο τους. Έχουν μάλιστα αγαπημένα μέρη όπου κάνουν τις ρομαντικές εξορμήσεις τους.

The Crown Inn pub, East Rudham

Ένα από τα μέρη που πηγαίνουν συχνά όταν μένουν στο Anmer Hall, στην κατοικία τους στο Norfolk είναι η pub The Crown Inn. To 2016 ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton απαθανατίστηκαν να περνούν μια ήσυχη βραδιά στην τοπική pub που είναι 15 λεπτά από το Sandringham. Η διακόσμηση του χώρο περιλαμβάνει στοιχεία εποχής και μοντέρνα. Είναι μία από τις δημοφιλείς pub τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες.

Διάβασε ακόμη – Maria Menounos: H συγκινητική ανάρτηση με τα νεότερα της υγείας της

Σε εκείνη την επίσκεψη που είχαν κάνει το 2016 ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας απόλαυσαν το ποτό τους στο μπαρ πριν γευματίσουν. Σύμφωνα με μάρτυρα που γευμάτισε στο ίδιο μαγαζί, έφυγαν γύρω στις 22:30 για να επιστρέψουν στο σπίτι και στα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte.

Διάβασε ακόμη – Shannen Doherty: “O καρκίνος έχει εξαπλωθεί στα οστά μου”

The Rose & Crown pub, Snettisham

Στη λίστα με τα αγαπημένα τους μέρη είναι και η pub The Rose & Crown. Το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας εθεάθη στην pub του Norfolk κατά τη διάρκεια της χαλάρωσης των περιορισμένων για τον κορωνοϊό, τον Ιούλιο του 2020. Είναι όμως θαμώνες του μαγαζιού. Ο William είχε παραγγείλει μηλίτη και ένα πιάτο με τσιπς ενώ κάθισε με τον ιδιοκτήτη του χώρου.

Τα παιδιά έχουν έρθει εδώ κάποιες φορές” είπε δείχνοντας τον κήπο της pub και αναφερόμενος στα τρία του παιδιά. Στο The Rose & Crown μπορείς να κλείσεις και διαμονή αφού διαθέτει 16 όμορφα δωμάτια.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη