Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Βρεθήκαμε στο υπέροχο event της Splash Boutique στη Λευκωσία

Η νέα SPLASH Boutique άνοιξε σε νέα τοποθεσία στην καρδιά της Λευκωσίας και υποδέχτηκε τις συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 των μεγάλων fashion brands.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, 2021, η νέα SPLASH Nicosia άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό, σε ένα φανταστικό ολοήμερο fashion event. Εκλεκτοί καλεσμένοι, επώνυμοι και πιστοί πελάτες των καταστημάτων SPLASH, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, έδωσαν το παρόν τους στο event, ενώ είδαν από κοντά το νέο, μεγάλο και υπερπολυτελές, σε μοντέρνα αρχιτεκτονική γραμμή κατάστημα. 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει και τις νέες γυναικείες συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, μεγάλων οίκων μόδας όπως, Givenchy, Versace, Balmain, FENDI και Balenciaga.

Από τις 11.00-20.00 το κοινό απολάμβανε υπέροχα ποτά, καφέ και finger food, με μουσική υπόκρουση σε mainstream house ρυθμούς από τα DJ sets του DJ Andy Von Emanouel. Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communications.

Δες στιγμιότυπα από το event στην gallery που ακολουθεί:

ABOUT SPLASH Boutiques:

Η εταιρία Splash TG LTD ασχολείται τα τελευταία 25 χρόνια αποκλειστικά με τη γυναικεία και ανδρική μόδα, σε είδη ένδυσης, υπόδησης αλλά και αξεσουάρ, στον λιανικό τομέα. Η εταιρεία μετρά τέσσερα καταστήματα, που είναι luxury fashion concept stores και αποτελούνται από highend fashion brands. Η εταιρία SPLASH δεν έχει μόνο φυσικά καταστήματα στην Κύπρο, αλλά και eshop μέσω του farfetch.com αλλά και του splash.com.cy.

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να μεταμορφώσει την εμπειρία του shopping σε μια αποκλειστική, σχεδιασμένη ειδικά στα μέτρα του καταναλωτή εμπειρία, που να αποτελείται από exclusive κομμάτια ακολουθώντας πιστά την τελευταία λέξη της μόδας.

Το νέο κατάστημα SPLASH Nicosia βρίσκεται στην Λεωφόρο Ευαγόρου 25, 1066 Λευκωσία και στο τηλέφωνο 22026520.

Διάβασε ακόμη