Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη

Ποιοι παρευρέθηκαν εκεί.

Μια φαντασμαγορική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο “The Top Time Royal Gala” που πραγματοποίησε η Breitling σε συνεργασία με τα Michalis Diamonds Gallery και το City Of Dreams Mediterranean, την Παρασκευή, 8 Μαρτίου.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου

Σε ένα ιδιαίτερο και λαμπερό σκηνικό με 60s vibes, στo ballroom του City of Dreams, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν ανάμεσα σε εμβληματικά αυτοκίνητα της αμερικάνικης κουλτούρας, από τα οποία ήταν εμπνευσμένη η σειρά των εντυπωσιακών ρολογιών Top Time Classic Cars της Breitling. Αυτοί οι ξεχωριστοί χρονογράφοι με το αυτοκινητικό τουίστ ξεχωρίζουν για τα έντονα χρώματα στα καντράν τους τις χαραγμένες πλάτες της κάσας από ανοξείδωτο ατσάλι που προβάλλουν το λογότυπο κάθε αυτοκινήτου και φυσικά των μηχανικό μηχανισμό τους Breitling Caliber 01. Την συλλογή ολοκλήρωσαν τα τρία tourbillon Top Time εμπνευσμένα από τα vintage cars Ford Mustang, Chevrolet Corvette και Shelby Cobra τα οποία είναι ρολόγια εξαιρετικά περιορισμένης διάθεσης και ήρθαν στην Κύπρο ειδικά για αυτή την εκδήλωση.

Οι καλεσμένοι απολαύσανε γευστικά κοκτέιλ εμπνευσμένα από τη συνεργασία, finger food σε American Diner theme και ουίσκι based drinks, με την υπογραφή του Jack Daniels. Τη βραδιά στο City Of Dreams Mediterranean, απογείωσε με το rock ‘n roll live του ο ταλαντούχος Biased Beast και η μπάντα του ενώ το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.

Ο Biased Beast

Ανακάλυψε όλες τις συλλογές της Breitling, της ιστορικής ελβετικής εταιρείας ρολογιών, που εδώ και χρόνια έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας με γνώμονα την ασυμβίβαστη δέσμευσή της για άριστο σχεδιασμό, στα καταστήματα Michalis Diamond Gallery και στο michalisdiamond.com.

Ποιοι παρευρέθηκαν εκεί.

Διάβασε ακόμη