Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Βρεθήκαμε στο φιλανθρωπικό fashion event “KULT Together” στην Πλατεία Ελευθερίας

Που συγκέντρωσε την κοσμική ζωή του νησιού.

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μόδα και συναίσθημα έζησαν όσοι παραβρέθηκαν χθες βράδυ, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στο φιλανθρωπικό fashion event με τίτλο “ΚULT Together” στην Πλατεία Ελευθερίας.

To fashion event που παρουσίασε τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, σκοπό είχε να στηρίξει οικονομικά τις δράσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών “Γκολ στη Ζωή”.

Σε ένα μίνιμαλ σκηνικό, που στήθηκε στο κάτω μέρος της Πλατείας Ελευθερίας, τα τετρακόσια και πλέον άτομα που παραβρέθηκαν, απόλαυσαν μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας, με δημιουργίες από κορυφαίους οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από τις KULT Boutiques σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.

Το φιλανθρωπικό fashion event, ξεκίνησε με την παρουσιάστρια της βραδιάς, αθλητικογράφο του Alpha Kύπρου, Άντρεα Καφά να προσκαλεί στο βήμα τον Προέδρο του “Γκολ στη Ζωή” Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. Ο κύριος Χαραλαμπίδης αφού παρουσίασε το έργο και το όραμα του εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών, ευχαρίστησε τις εταιρείες και τους οργανισμούς που στήριξαν την εκδήλωση.

Στη συνέχεια τα φώτα χαμήλωσαν αποκαλύπτοντας το απόλυτα ταυτισμένο με τον χαρακτήρα της Πλατείας Ελευθερίας σκηνικό που δημιούργησε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και stylist της επίδειξης Kult Together, Filep Motwary.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ήταν το grand finale του fashion event όπου στην δέκα μέτρων led οθόνη που δέσποζε του show εμφανίστηκαν τα μηνύματα Sport unites us, Compassion Guides us, Love Empowers us. Μηνύματα που αποτυπώνουν το έργο του “Γκολ στη Ζωή” και την ουσία του fashion event, καθώς όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων δόθηκαν για την ενίσχυση των δράσεων του φιλανθρωπικού εθελοντικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών.

Μετά το τέλος του fashion show που παρουσίασε τo πρώτο πολυθεματικό θέρετρο στην Ευρώπη, City of Dreams Mediterranean, η εκδήλωση συνεχίστηκε με cocktail party.

To παρών τους στο fashion event “Kult Together”, που ήταν η πρώτη εκδήλωση αυτής της εμβέλειας που διοργανώθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, έδωσαν μεταξύ άλλων, κρατικοί αξιωματούχοι, άνθρωποι του αθλητισμού, προσωπικότητες της κοινωνοικονομικής ζωής της Κύπρου, δημοσιογράφοι και fashion editors στηρίζοντας έτσι, ο καθένας με το δικό του τρόπο, το όραμα του “Γκολ στη Ζωή”.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τους εκλεκτούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γκολ στη Ζωή – Goal in Life (@goalstizoi_cy)

Διάβασε ακόμη