Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο Tom Brady πιστεύει πως η σχέση της Gisele με τον Valente ξεκίνησε πριν από χρόνια

“O αθλητής θέλει να αποστασιοποιηθεί”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρώην σταρ του NFL, Tom Brady μαθαίνει να “προσαρμόζεται” στη νέα δυναμική που έχει πλέον η οικογένειά του, αφού το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι το σούπερ μόντελ και ο προπονητής της στο ζίου-ζίτσου είναι ζευγάρι και “βαθιά ερωτευμένοι”.

“Ο Tom βγαίνει ραντεβού και θέλει να αποστασιοποιηθεί από τη σχέση του με τη Gisele”, δήλωσε πηγή στο πρακτορείο.

Διάβαε ακόμη – Kendall Jenner: Ξανά μαζί με διάσημο πρώην της

Αν και μια πηγή είπε στο People ότι η Bündchen και ο Valente δεν άρχισαν να βγαίνουν μέχρι τον Ιούνιο του 2023 – οκτώ μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του Brady και της μητέρας δύο παιδιών – ο πρώην quarterback των Tampa Bay Buccaneers φέρεται να μην πιστεύει το χρονοδιάγραμμά της.

“Αν θέλει να αφήσει τον κόσμο να πιστεύει ότι βγαίνει με τον Joaquim μόνο από τον Ιούνιο, ας είναι έτσι, αλλά είναι μαζί περισσότερο καιρό και δεν το πάνε αργά. Ο Tom το έχει αποδεχτεί”, δήλωσε η πηγή στη Daily Mail.

Διάβασε ακόμη – Zendaya: Η αποκάλυψη της για το “κρυφό” χάρισμα του Tom Holland

Η πηγή είπε επίσης στο μέσο ότι ο 46χρονος Brady δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Valente και θα προσπαθήσει να κρατήσει τα πράγματα φιλικά για χάρη των παιδιών του.

“Δεν είναι φίλοι – αλλά είναι κοντά στα παιδιά του, οπότε ο Tom πρέπει να βρει ισορροπίες και όντως πιστεύει ότι είναι καλό παιδί”, υποστήριξε η πηγή.

Το Page Six έβγαλε την είδηση την περασμένη εβδομάδα ότι η Βραζιλιάνα καλλονή και ο Valente είναι ζευγάρι, όταν μια πηγή τους είδε να φιλιούνται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη γειτονιά τους στο Μαϊάμι.

Διάβασε ακόμη