Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το επίσημο βίντεο από τον γάμο του Νίκου Ηλιάδη και της Αγγελίνας Γεωργίου

Το παραμυθένιο σκηνικό.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε ο Νίκος Ηλιάδης και η αγαπημένη του, Αγγελίνα Γεωργίου το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στην εκκλησιά του Προφήτη Ηλία στην Λεμεσό.

Μετά ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο Parklane a Luxury Collection Resort & Spa, με την εντυπωσιακή διακόσμηση να κλέβει τις εντυπώσεις.

Διάβασε ακόμη – Νίκος Ηλιάδης – Αγγελίνα Γεωργίου: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους

Η είσοδος του ζευγαριού, ο πρώτος χορός και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ήταν μερικά από αυτά που παρακολουθήσαμε μέσα από τα social media αφού πολλοί ήταν αυτοί που δημοσίευσαν στιγμιότυπα από τον παραμυθένιο γάμο.

Χθες, 26 Φεβρουαρίου αναρτήθηκε και teaser από το επίσημο βίντεο αποδεικνύοντας μας για ακόμη μια φορά ότι ήταν ένας από τους πιο glamorous γάμους του 2024.

Διάβασε ακόμη – Wedding Bells: Όλα όσα έγιναν στο wedding party του Νίκου Ηλιάδη και της Αγγελίνας Γεωργίου

Η αίθουσα του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε το dinner μεταμορφώθηκε σε ένα παραμυθένιο κήπο με τα λευκά λουλούδια μεταξύ των οποίων τριαντάφυλλα και τουλίπες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση. Κεριά και μεγάλες ανθοδημιουργίες κοσμούσαν τα τραπέζια ενώ την αίσθηση της λίμνη είχε το dance floor. Την όλη διακόσμηση επιμελήθηκε η ομάδα της Fresh Events.

Διάβασε ακόμη