Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Η νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023

Η νέα συλλογή του σχεδιαστή.

Η καλοκαιρινή συλλογή του σχεδιαστή αρμονίζεται με τη πολυμορφότητα της καθημερινότητας της σύγχρονης γυναίκας.

Εργάζεται, κινείται με το μετρό ή τη μοτοσικλέτα της, βρίσκεται πολλές ώρες έξω από το σπίτι. Ο σύγχρονος τρόπος της ορίζει ενα πνεύμα ευελιξίας: signature σιλουέτες του brand φρεσκάρονται από μία αναεωμένη παλέτα χρωμάτων και υφών- ύμνος στον ανεξερεύνητο φυσικό πλούτο του Ιονίου. Τις ρευστές, θηλυκές γραμμές των daywear διαδέχονται τα θηλυκά βραδινά gowns, συχνά με χειροποίητες λεπτομέρειες, που αντανακλούν το sex appeal και τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας που τα φορά. Το διευρυμένο μεγεθολόγιο, καθώς και η πλούσια επιλογή σε μήκη, υλικά και χρώματα, εκφράζουν ακριβώς την ανάγκη μου για συμφιλίωση με την πιο εκδημοκρατισμένη περίοδο της μόδας: το σήμερα.

Οι συλλογές του Στέλιου Κουδουνάρη κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από μικρά συνεργεία παραγωγής και εξαιρετικούς τεχνίτες που εργάζονται σε ανθρώπινες συνθήκες και ωράρια. Ο σύγχρονος σχεδιασμός συναντάει την εμπειρία και τις τεχνικές επαγγελματιών με σεβασμό προς τις σχεδιαστικές αξίες του οίκου.

Στο ατελιέ του σχεδιαστή εφαρμόζονται καθημερινά απλές αλλά και πιό σύνθετες τακτικές για μηδενική παραγωγή απορριμάτων, μειωμένη χρήση ενέργειας και επαναχρησιμοποίηση χαρτιού, υφασμάτων και πλαστικού όπου είναι δυνατό αλλά και ανακύκλωσης ως χρέος μας για παραγωγή ηθικής μόδας και σεβασμού προς τον πλανήτη μας.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στο Flaghip Store, Ανανγωστοπούλου 4, Κολωνάκι, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και online stelioskoudounaris.com.

Διάβασε ακόμη