Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Sofia Vergara: Αυτά είναι όλα όσα διεκδικεί απο τον πρώην σύζυγό της

Η ηθοποιός ζήτησε από το δικαστήριο να διατηρήσει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο.

Η Sofia Vergara θέλει να διατηρήσει το προγαμιαίο της συμβόλαιο με τον Joe Manganiello, καθώς οι δυο τους προσπαθούν να διευθετήσουν τους όρους του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με νέα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το περιοδικό People, η Vergara απάντησε στην αίτηση διαζυγίου του Manganiello στις 26 Ιουλίου, επικαλούμενη επίσης “αγεφύρωτες διαφορές” ως λόγο για τη διάλυση του γάμου τους.

Διάβασε ακόμη – Gigi Hadid: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της 2χρονης κόρης της

Η ηθοποιός ζήτησε από το δικαστήριο να διατηρήσει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο και να επιβεβαιώσει επίσης ότι ορισμένα περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να παραμείνουν δικά της, συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων, έργων τέχνης και “άλλων προσωπικών αντικειμένων”. Η Vergara ισχυρίστηκε επίσης ότι τα κέρδη της από πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου τους αποτελούν περιουσιακά της στοιχεία.

Ο Manganiello και η Vergara ανακοίνωσαν για πρώτη φορά την απόφαση τους να χωρίσουν μετά από επτά χρόνια γάμου στις 17 Ιουλίου σε κοινή δήλωση που δημοσιοποίησε το Page Six.

“Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο”, ανέφερε το ζευγάρι στη δήλωση. “Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστούμε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς κινούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας”.

Διάβασε ακόμη – Ο Offset παραδέχεται ότι είπε ψέματα για την απιστία της συζύγου του, Cardi B

Δύο ημέρες αργότερα, ο Manganiello κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος “αγεφύρωτες διαφορές” ως αιτία του χωρισμού του ζευγαριού. Ο Manganiello ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού τις 2 Ιουλίου και σημείωσε ότι το ζευγάρι είχε προγαμιαίο συμβόλαιο.

Παρά την κοινή αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό τους, μια πηγή είχε δηλώσει στο παρελθόν στο People ότι ο Modern Familystar και ο απόφοιτος του True Blood “διαφέρουν πάρα πολύ στο στυλ και στο τι τους αρέσει να κάνουν, αν και κατά τη διάρκεια του γάμου, ο καθένας προσπάθησε να βάλει τα συμφέροντα του άλλου πάνω από τα δικά του για να τα καταφέρει”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @sofiavergara

Διάβασε ακόμη