Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Shakira: Ο διακανονισμός που έκανε με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών της

Το ποσό που θα καταβάλει για τη φορολογική απάτη στη Βαρκελώνη.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Shakira, η οποία αντιμετώπιζε την προοπτική φυλάκισης έως και οκτώ ετών αν κρινόταν ένοχη, κατέληξε σε συμφωνία με τους Ισπανούς εισαγγελείς για την καταβολή προστίμου 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατά την πρώτη ημέρα της δίκης της για φορολογική απάτη στη Βαρκελώνη, η τραγουδίστρια του “Hips Don’t Lie” δήλωσε στον προεδρεύοντα δικαστή José Manuel del Amo ότι αποδέχεται τη συμφωνία, σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, όπως το BBC, New York Times και Associated Press.

Διάβασε ακόμη – Gisele Bündchen: Οι δυσκολίες μετά το διαζύγιο με τον Tom Brady

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είχε κατηγορηθεί από τους εισαγγελείς για έξι κατηγορίες φορολογικής απάτης επειδή δεν είχε καταβάλει 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος μεταξύ 2012 και 2014, κατηγορίες που συνεχίζει να αρνείται.

Σε μια μακροσκελή δήλωση που περιήλθε στην κατοχή του People, η 46χρονη δήλωσε ότι διευθέτησε την υπόθεση για το καλό των παιδιών της.

Διάβασε ακόμη – Η στιγμή που η κόρη του Brad Pitt απαρνήθηκε το όνομα του

“Ενώ ήμουν αποφασισμένη να υπερασπιστώ την αθωότητά μου σε μια δίκη που οι δικηγόροι μου ήταν σίγουροι ότι θα έκρινε υπέρ μου, πήρα την απόφαση να επιλύσω επιτέλους αυτό το θέμα με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μου, τα οποία δεν θέλουν να δουν τη μαμά τους να θυσιάζει την προσωπική της ευημερία σε αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να ξεπεράσω το άγχος και τη συναισθηματική επιβάρυνση των τελευταίων ετών και να επικεντρωθώ στα πράγματα που αγαπώ -τα παιδιά μου και όλες τις ευκαιρίες που έρχονται στην καριέρα μου, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης παγκόσμιας περιοδείας μου και του νέου μου άλμπουμ, για τα οποία είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη. Θαυμάζω απεριόριστα εκείνους που έχουν πολεμήσει αυτές τις αδικίες μέχρι τέλους, αλλά για μένα, σήμερα, η νίκη είναι να πάρω πίσω τον χρόνο μου για τα παιδιά μου και την καριέρα μου”.

Η Shakira έχει δύο γιους με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Gerard Piqué. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2022.

Διάβασε ακόμη