Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Chasing Sunsets: Ένα μοναδικό event στο The Gallery του Parklane Resort & Spa

Ο απόλυτος γαστρονομικός καλοκαιρινός προορισμος.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο, το lounge bar The Gallery που βρίσκεται στοParklane Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό μας υποδέχεται και φέτος το καλοκαίρι με μια ξεχωριστή εμπειρία.

Στο Parklane, τα απογεύματα παίρνουν το χρώμα από το ηλιοβασίλεμα και μας ταξιδεύουν σε μουσικές βραδιές. Αναφερόμαστε στο Chasing Sunsets, ένα μοναδικό event που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη με Σάββατο από τις 18:00 και Κυριακή από τις 15:30 στον ατμοσφαιρικό χώρο του The Gallery. Με μουσική από τον DJ Dimitrios, που ήταν πρόσφατα στο Buddha Bar Dubai, και μοναδικό φαγητό και ποτό, όπως sushi πιάτα, κρασιά και signature cocktails, το μόνο σίγουρο είναι πώς θα βιώσεις μια διαφορετική και αξέχαστη εμπειρία με κοσμοπολίτικη αύρα.

Το The Gallery αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς για όσους λατρεύουν το εκλεπτυσμένο και το αυθεντικό. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, με μια διάθεση αλλιώτικη μπορείς να απολαύσεις συνδυασμούς γεύσεων, ποικιλία γλυκών και κοκτέιλ, ενώ στο μενού συναντούμε πιάτα που μαγεύουν κάθε απαιτητική γευστική παλέτα, σε ένα περιβάλλον που υπογράφεται με φινέτσα και ποιότητα υψηλών απαιτήσεων.    

Στη βεράντα του The Gallery, με θέα το απέραντο και παρέα το fusion γεύσεων και εμπειριών, μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

Ιnfo: τηλ.: 25862000, www.parklanecyprus.com

Διάβασε ακόμη