Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022

Φθινοπωρινή απόδραση: Oι travel bloggers Αντζελίνα και Αντώνης μας ξεναγούν στην Ιορδανία

Ποια είναι τα 3 πιο instagrammable σημεία για φωτογραφίες σε αυτό τον μαγικό προορισμό.

Της Νικόλ Ζένιου

Η Αντζελίνα και ο Αντώνης εκτός από ζευγάρι είναι και travel bloggers που αυτό σημαίνει πώς έχουν κάνει τα ταξίδια τρόπο ζωής. Μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μας δίνουν πολύτιμα travel tips για διάφορους προορισμούς στους οποίους έχουν ταξιδέψει και στα οποία μπορούμε να ανατρέξουμε αν αποφασίσουμε να τους επισκεφθούμε.

Ένας από αυτούς είναι και η Ιορδανία, που το travel couple επισκέφθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο το προηγούμενο φθινόπωρο. Όπως μας ανάφεραν, αυτή είναι και η ιδανική περίοδος για να την επισκεφθείς. Ένας από τους λόγους είναι ότι αυτή την περίοδο υπάρχουν προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια αλλά επίσης είναι ευνοϊκές και οι καιρικές συνθήκες στον συγκεκριμένο προορισμό.

Όπως δήλωσαν στην Madame Figaro, “Αυτή η πανέμορφη αραβική χώρα φιλοξενεί πολλά εκπληκτικά αρχαία και ιστορικά μέρη. Για παράδειγμα, τη μεγάλη κόκκινη μαγική έρημο που ονομάζεται Ουάντι Ραμ και την Πέτρα, που είναι ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου – και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εμβληματικά σημεία-ορόσημο σε ολόκληρο τον πλανήτη.” Πρόσθεσαν, “Η Ιορδανία εκτός από must προορισμός είναι και ένα αρκετά ασφαλές μέρος. Είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής και αξίζει να τη ζήσεις.”

Ωστόσο, το δικό τους ταξίδι αποτέλεσε πρόκληση αφού είχαν λιγότερο από 48 ώρες για να επισκεφθούν τα πιο μαγικά της σημεία. Κάπως έτσι, ανακάλυψαν τα 3 πιο instagrammable spots όπου μπορείς να βγάλεις τις πιο ονειρικές φωτογραφίες και σου τα προτείνουν πιο κάτω.

Διάβασε ακόμη – Island Escapers: Γνώρισε το ζευγάρι Κυπρίων που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο

1. Το Μυθικό Θησαυροφυλάκιο της Πέτρας

2. Το Μοναστήρι της Πέτρας

3. Η Κόκκινη Έρημος στο Ουάντι Ραμ

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina & Antonis (@angelinaandantonis)

Διάβασε ακόμη