Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Riva Beachouse: Aυτός είναι απόλυτος all-day καλοκαιρινός προορισμός στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Η νέα hot άφιξη στην επαρχία Αμμοχώστου.

Προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα σκηνικό που αποπνέει ξεχωριστή μεσογειακή ατμόσφαιρα, το Riva Beachouse αποτελεί την πιο πρόσφατη ιδέα του AMARO Hospitality Group σε συνεργασία με την Μαρίνα Αγίας Νάπας και τον φημισμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Το νέο εντυπωσιακό all-day beachouse, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας και απολαμβάνει μοναδική θέα, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό τον Ιούλιο. Διαθέτοντας πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, το Riva Beachouse είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία που θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Με κουζίνα εμπνευσμένη από κάθε γωνιά του κόσμου, ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης υπογράφει πιάτα τόσο δημιουργικά και καινοτόμα που ενώ δεν έχουν «σύνορα»,  παράλληλα αντανακλούν τις μεσογειακές ρίζες του σεφ και του νησιού μας.

Το Riva Beachouse αποτελεί ένα φόρο τιμής στη δεκαετία του ’60 και του ’70 καθώς και της «χρυσής εποχής» των αεροπορικών ταξιδιών. Στοχεύοντας να ανεβάσει τον πήχη γαστρονομικών εμπειριών στο νησί, το Riva Beachouse αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός για ταξιδιώτες και ντόπιους που θέλουν να απολαμβάνουν υψηλή γαστρονομία σε ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα έργα παραθαλάσσιας ανάπτυξης στην Κύπρο.

Διάβασε ακόμη