Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Rihanna: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Rihanna είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της, τον Μάιο του 2022, η Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, ετοιμάζονται να υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους. Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έκανε η διάσημη τραγουδίστρια με την εμφάνισή της στο Super Bowl Halftime Show τον Φεβρουάριο και αναμένεται να γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι

Διάβασε ακόμη –

Στο μεταξύ, υποθέσεις για το φύλο του μωρού άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μετά τη πρόσφατη εμφάνιση της Rihanna σε εμπορικό κέντρο του Los Angeles. Οι paparazzi την απαθανάτισαν να ψωνίζει σε κατάστημα με βρεφικά είδη και το γεγονός ότι κοίταζε βρεφικά κορμάκια σε ροζ χρώμα έκανε τους fans της να υποθέσουν ότι περιμένει κορίτσι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna Navy (@rihannanavy_queen)

Βεβαίως, όπως επισήμαιναν κάποιοι, κάτι ανάλογο είχε κάνει και στη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης και τελικά γέννησε αγόρι. Οπότε όλο αυτό μπορεί να είναι απλά μία παραπλανητική πληροφορία. 

Η Rihanna επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον A$AP Rocky το 2021 και το 2022 υποδέχτηκαν τον γιο τους, που θα γίνει ενός έτους τον Μάιο και του οποίου το όνομα δεν έχουν ακόμα αποκαλύψει δημόσια. 

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη