Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ραμόνα Φίλιπ: Ολοκλήρωσε το βραδινό της look με το αγαπημένο της αξεσουάρ

Ένα από τα πιο iconic στην ιστορία της μόδας.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Όπως γνωρίζει πολύ καλά κάθε ενημερωμένη fashionistas τα αξεσουάρ είναι αυτά που έχουν τη δύναμη να ολοκληρώσουν και να αναδείξουν μία εμφάνιση. Και σίγουρα ένα από τα statement αξεσουάρ σε ένα γυναικείο look είναι η τσάντα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι η πιο εμπορική κατηγορία στον κόσμο της μόδας, είναι οι τσάντες, αφού κάθε χρόνο οι fashion lovers επιθυμούν διακαώς να προσθέσουν στη συλλογή τους ακόμη μία it bag.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Με το πιο cool σύνολο που την είδαμε ποτέ

Σίγουρα από τα πιο διαχρονικά σχέδια και η τσάντα Kelly του οίκου Hermès που σχεδιάστηκε από τον Robert Dumas στη δεκαετία του 1930. Αν και η ονομασία της αρχικά ήταν διαφορετική εντούτοις καθιερώθηκε από το όνομα της πριγκίπισσας του Μονακό Grace Kelly. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ”To Catch a Thief” του Hitchcock, ο ενδυματολόγος χρησιμοποίησε πολλά αξεσουάρ του οίκου Hermès. Εκεί η μέλλουσα πριγκίπισσα Kelly ερωτεύτηκε τα σχέδια και τη φιλοσοφία του οίκου και παρήγγειλε έξι σε διαφορετικά χρώματα. Η συγκεκριμένη τσάντα ήταν και το μέσο με το οποίο η πριγκίπισσα έκρυβε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της το 1956 από τους φωτογράφους.

Αυτό το σχέδιο λοιπόν, στη mini εκδοχή του, είναι και ένα από τα αγαπημένα της σχεδιάστριας μόδας Ραμόνας Φίλιπ η οποία διαθέτει τη συγκεκριμένη τσάντα σε διάφορους χρωματισμούς ενώ με αυτή ολοκλήρωσε και τη χθεσινή της βραδινή εμφάνιση.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της τσάντας αυτής είναι και το ότι προσαρμόζεται με όλα τα looks. Με τζιν, sneakers αλλά και με βραδινά σύνολα και καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο απλό look. Συνήθως οι εκπρόσωποι του street style επιλέγουν να την αφήνουν ανοιχτή, για να εξυπηρετεί το careless ύφος.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Μας έβαλε στη γκαρνταρόμπα της και είδαμε τα hot αξεσουάρ που διαθέτει

Δες ποια άλλα looks της επέλεξε η Ραμόνα Φίλιπ να ολοκληρώσει με την Kelly mini bag του οίκου Hermès.

Διάβασε ακόμη