Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

“Race for the Cure”: Διοργανώνεται για πρώτη φορά από τη Europa Donna Κύπρου

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για την υγεία των γυναικών.

Η Europa Donna Κύπρου διοργανώνει για πρώτη φορά το Race for the Cure, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο και αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για την υγεία των γυναικών. Μέσα από τον αγώνα αυτό, οργανωμένοι και άλλοι φορείς για το καρκίνο του μαστού συνεισφέρουν πόρους και βοηθούν στην ευαισθητοποίηση του κοινού.

Τηρώντας τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας, δρομείς και φίλοι του αθλητισμού θα μαζευτούμε και θα πορευτούμε μαζί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. 

Το “Race for the Cure” περιλαμβάνει, μέχρι στιγμής, τρέξιμο 5 χιλιομέτρων και περπάτημα 3 χιλιομέτρων όμως μπορεί επίσης το κοινό να δημιουργήσει και να εγγράψει την ομάδα του στα αθλήματα της κωπηλασίας, ορειβασίας, ποδηλασίας, κ.α.

Συμβολικοί αγώνες: Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου: Σάββατο 30/10/2021 (Τρέξιμο 9:00π.μ., Περπάτημα 10:00π.μ.)

Επαρχία Λάρνακας: Κυριακή 31/10/2021 (Τρέξιμο 9:30π.μ., Περπάτημα 11:00π.μ.)

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.raceforthecure.eu για εγγραφές, όπως επίσης και τα social media της Europa Donna Κύπρου για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσω των social media, όπως facebook, Instagram, tweeter, κ.α., το κάθε άτομο μπορεί να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, κοινοποιώντας φωτογραφίες με τα hashtag #RFTC2021, #strongertogether, #μαζίπιοδυνατοί, #europadonnacyprus.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την έρευνα για θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Διάβασε ακόμη