Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Η λύση για να απολαύσεις τον ύπνο σου

Μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Το καλό στρώμα αποτελεί μια σημαντική επένδυση καθώς σε αυτό θα απολαύσεις τον ύπνο σου που είναι από τους βασικούς παράγοντες για καλή υγεία.

Παράλληλα, το σωστό στρώμα θα σε βοηθήσει να ξεκουράσεις σώμα και πνεύμα και να ξυπνήσεις χαλαρή και γεμάτη ενέργεια.

Πριν την αγορά λοιπόν ενός στρώματος πρέπει να κάνεις μια έρευνα για να καταλήξεις σε αυτό που θα διασφαλίσει υψηλής ποιότητας ύπνο και ανακούφιση στο σώμα.

Κάνοντας τη δικιά μας έρευνα, καταλήξαμε σε δυο μοναδικά ανατομικά στρώματα από Macchiato Home, το Gold και το Silver.

Διάβασε ακόμη – 15+1 deco tips για κάθε γωνιά του σπιτιού σου

Αυτό που αρχικά ξεχωρίσαμε σε αυτά είναι το ιδιαίτερα σχεδιασμένο καπιτονέ στην επιφάνεια και η παρουσία ενισχυμένου latex που βοηθούν το στρώμα να ανταποκρίνεται μεμονωμένα στην κίνηση με σκοπό να μην ενοχλείται το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Επιπλέον, η παρουσία των ελατηρίων ενισχύει την ομοιόμορφη στήριξη σε όλες τις περιοχές του σώματος και μαζί με τα αφρώδη υλικά κορυφαίας ποιότητας και τις κάψουλες αναπνοής επιτυγχάνεται ο σωστός αερισμός του στρώματος ρυθμίζοντας και τη θερμότητα του σώματος.

#1. Gold: Ενισχυμένη στήριξη σε όλο το σώμα

Χαρίζει πολυτέλεια και διασφαλίζει υψηλής ποιότητας ύπνο, προσφέροντας ανακούφιση σε όλο το σώμα και δημιουργώντας εμπειρία ξεκούρασης. Με τον συνδυασμό των δυο ελατηρίων ενισχύει την ομοιόμορφη στήριξη σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Τα ψηλά και χαμηλά ελατήρια στο πάνω μέρος λειτουργούν συνδυαστικά με τα υπόλοιπα υλικά, στοχευόντας την απόλυτη εφαρμογή, άνεση και ξεκούραση του σώματος και την γρήγορη επαναφορά της επιφάνειας του στρώματος.

Διάβασε ακόμη – Macchiato: Στυλ και άνεση για το σπίτι

#2. Silver: Προσαρμόζεται πάνω στο σχήμα του σώματος

Προσφέρει εξίσου απολαυστικό ύπνο υποστηρίζοντας σωστά την ανατομία της σπονδυλικής στήλης. Ο απόλυτος τεχνολογικός σχεδιασμός και η υψηλή ποιότητα υλικών βοηθούν το σώμα να εκμηδενίζει τις μυικές συσπάσεις χωρίς να αλλοιώνεται το φυσικό του σχήμα. Η υψηλή τεχνολογία κατασκευής του στρώματος, υποστηρίζει ολόκληρο το σώμα και γεμίζει με υλικό το κάθε σημείο του.

Τέλος, προσαρμόζεται πάνω στο σχήμα του σώματος και όχι το αντίθετο ενώ βοηθά στην ευθυγράμμιση και στήριξη της σπονδυλικής στήλης και του κεφαλιού καθώς απορροφά τις πιέσεις των ώμων, ποδιών και λεκάνης, ενισχύοντας έτσι την ομοιομορφία στήριξης σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Μπορείς να κλείσεις ένα προσωπικό ραντεβού για δοκιμή.

Info: Αρχαγγέλου Μιχαήλ 52, Έγκωμη, τηλ.: 22752060, www.macchiatohome.com.cy, Facebook: Macchiato, Instagram: macchiatohome

Διάβασε ακόμη