Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Το απίστευτο ποσό που δίνει στη Charlene για να τον συνοδεύει στις βασιλικές του υποχρεώσεις

Ο πρίγκιπας του Μονακό υπέγραψε συμβόλαιο με τη σύζυγό του.

Η πριγκίπισσα Charlene πέρασε το 2021 και τις αρχές του 2022 μακριά από το Παλάτι του Μονακό εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και πλέον έχει επιστρέψει στην οικογένειά της αλλά και τις βασιλικές υποχρεώσεις της.

Διαβασε ακόμη – Το νέο pixie cut της πριγκίπισσας Charlene είναι η τελευταία λέξη της μόδας  

Σύμφωνα με νέα γαλλικά δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος θέλησε να εξασφαλίσει ότι η σύζυγός του μετά την επιστροφή της θα είναι πιστή στις υποχρεώσεις της και για αυτό υπέγραψε μαζί της ένα εμπιστευτικό συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας του Μονακό δίνει στη σύζυγό του 12 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να τον συνοδεύει στις βασιλικές τους υποχρεώσεις, όπως έκανε πρόσφατα στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους με τα παιδιά τους μετά την θεραπεία της σε ιδιωτική κλινική στην Ελβετία.

“Η πριγκίπισσα δεν επέστρεψε χωρίς κόστος” ανέφερε το περιοδικό Voici εξηγώντας ότι “υπέγραψε ένα πολύ εμπιστευτικό συμβόλαιο με τον σύζυγό της”, ενώ και το Paris Match του Βελγίου έγραψε πως “ο πρίγκιπας Αλβέρτος δίνει ένα ποσό στην πριγκίπισσα ώστε να εμφανίζεται στο πλευρό του σε δημόσιες εκδηλώσεις”.

Διάβασε ακόμη – H πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό

Η Charlene αναμένεται να κάνει μια εμφάνιση στο Grand Prix της F1 στις 29 Μαίου αλλά και τον φιλανθρωπικό χορό Rose που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιουλίου. Το Παλάτι του Μονακό έχει αρνηθεί, σύμφωνα με τη Daily Mail, να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για οικονομικές συμφωνίες, όμως είναι γνωστό ότι το Πριγκιπάτο ξοδεύει 47 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για τα λειτουργικά έξοδά του.

Αντίθετα με τη Μεγάλη Βρετανία, οι royals στο Μονακό δεν πληρώνονται ως εργαζόμενα μέλη του Πριγκιπάτου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η Charlene εξαρτάται κατά κάποιο τρόπο οικονομικά από τον σύζυγό της, ο οποίος έχει περιουσία δισεκατομμυρίων. Όπως αναφέρει, μάλιστα, η Daily Mail “φυσικά η πριγκίπισσα Charlne έχει μεγάλα προνόμια, αλλά τα μετρητά δεν είναι εγγυημένα. Έχει περάσει δύσκολες στιγμές οπότε είναι λογικό να θέλει να εξασφαλίσει ένα εγγυημένο εισόδημα”.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @hshprincesscharlene

Διάβασε ακόμη