Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Pierpaolo Piccioli: Αποχώρησε από τον οίκο Valentino μετά από 25 χρόνια

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός Valentino ο Pierpaolo Piccioli έπειτα από 25 χρόνια πορείας στον οίκο, εκ των οποίων τα 16 βρίσκεται στη θέση του creative director (μαζί με την Chiuri από το 2008 έως το 2016 κι έπειτα μόνος).

Ο σχεδιαστής, με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον οίκο εκφράζοντας την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του για όσους τον εμπιστεύτηκαν και αγκάλιασαν το όραμά του.

“Δεν έχουν όλες οι ιστορίες αρχή και τέλος, κάποιες ζουν ένα είδος αιώνιου παρόντος που λάμπει με έντονο φως, τόσο δυνατό που δεν αφήνει σκιές. Βρίσκομαι σε αυτή την εταιρεία εδώ και 25 χρόνια, και για 25 χρόνια υπάρχω και ζω μαζί με τους ανθρώπους που έχουν πλέξει τα νήματα αυτής της όμορφης ιστορίας που είναι δική μου και δική μας. Όλα υπήρξαν και υπάρχουν χάρη στους ανθρώπους που γνώρισα, με τους οποίους συνεργάστηκα, με τους οποίους μοιράστηκα όνειρα και δημιούργησα ομορφιά, με τους οποίους έχτισα κάτι που ανήκει σε όλους και που παραμένει αναλλοίωτο και απτό. Αυτή την κληρονομιά της αγάπης, των ονείρων, της ομορφιάς και της ανθρωπιάς, την κουβαλάω μαζί μου, σήμερα και για πάντα. Παραμένουν μαζί μου όλα τα συναισθήματα που έχω νιώσει και νιώθω ακόμα, και τα οποία φέρουν τα ονόματα των ανθρώπων που ανέβηκαν μαζί μου σε απρόσιτα και άγνωστα μονοπάτια που μας οδήγησαν σε όμορφες και πλέον οικείες προοπτικές.

Διάβασε ακόμη – Οι λόγοι που η Mary Katrantzou δέχεται πληθώρα αρνητικών σχολίων

“Μείνετε μαζί μου εσείς που ξέρετε ποιοι είστε γιατί σε εσάς γράφω, σε εσάς οφείλω αυτή την κληρονομιά της αγάπης που είναι ανοξείδωτη και αιώνια. Εξάλλου, αυτή είναι η ομορφιά, είναι η ζωή, η ελπίδα, η ευκαιρία και η ευγνωμοσύνη, είναι ο λαός μου, η καρδιά μου, είναι η αγάπη που σας δίνει όλες τις δυνατότητες του κόσμου, ειδικά αυτές που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε μόνοι σας. Ευχαριστώ τον κ. Valentino και τον Giancarlo Giammetti που μου παρέδωσαν τα όνειρά τους. Ευχαριστώ κάθε άτομο που έκανε αυτό το γεγονός δυνατό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ήταν προνόμιο και τιμή μου να μοιραστώ το ταξίδι μου και τα όνειρά μου μαζί σας”.

Διάβασε ακόμη – H Βίκυ Καγιά σου προτείνει το πιο stylish τρόπο για να φορέσεις το τζιν πουκάμισο

Η Στέλλα ήταν δύο ετών όταν ήρθε να δει την πρώτη μου παράσταση, πρόκειται να κλείσει τα 18 της χρόνια και τις προάλλες με ρώτησε: “Πώς αισθάνεσαι;” “Νέος και ελεύθερος”. απάντησα. Σας χαρίζω τα μάτια μου για σας βλέπετε όπως με βλέπω εγώ. Νέους και ελεύθερους. Και γεμάτους όνειρα. Πάντα. Με αγάπη, pp”, γράφει ο σχεδιαστής.

Ακόμα μια μετακίνηση στη βιομηχανία που μας αφήνει με αναπάντητα ερωτήματα. Γιατί φεύγει ο Piccioli και πού θα πάει; Θα αποσυρθεί γενικότερα, θα αναλάβει σε άλλον οίκο ή θα λανσάρει δικό του brand. Και κυρίως, ποιος θα τον διαδεχτεί;

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη