Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Μια Κύπρια travel blogger μας παρουσιάζει 4 αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της

Όλα στον χώρο της δένουν με απόλυτη ισορροπία.

Είναι, σχεδόν, αναμενόμενο το τι θα συναντήσεις στο σπίτι ενός ανθρώπου που έχει τα ταξίδια σταθερά στο πρόγραμμά του: αναμνηστικά, σουβενίρ, φωτογραφίες, γενικά αντικείμενα που σε… ταξιδεύουν. Το στοίχημα είναι να ενταχθούν αρμονικά σε ένα χώρο έτσι ώστε να μην προκαλούν φασαρία στο μάτι και ακαταστασία στο σπίτι.

Βλέποντας κάθε τόσο τις αναρτήσεις της Lucy (LucyWanders) από το διαμέρισμά της, είναι ξεκάθαρο πως το στοίχημα το έχει κερδίσει. Όλα στον χώρο δένουν με απόλυτη ισορροπία, σε δωμάτια χρωματισμένα με γήινα χρώματα και αποχρώσεις του λευκού και με στοιχεία της φύσης, με μια cozy ατμόσφαιρα να σε γοητεύει ακόμα και από τα στιγμιαία πλάνα που αναρτά στον λογαριασμό της.

Διάβασε ακόμη – 6 τρόποι να κάνεις το μπάνιο σου να μοιάζει με σπα

Ήταν φυσικό επόμενο να της ζητήσουμε να μας καθοδηγήσει στις αγαπημένες τις γωνιές μέσα σε ένα σπίτι που ξεχειλίζει από… ταξιδιάρικη διάθεση αλλά και προσωπικότητα.

Διάβασε ακόμη – Oι 5 τάσεις της διακόσμησης για το 2024

”Αυτή ίσως να είναι η γωνιά που παίρνει τα πιο πολλά θετικά σχόλια στο διαμέρισμά μας. Έχει επτά φωτογραφίες από τους πιο όμορφους προορισμούς που επισκεφτήκαμε μέχρι σήμερα. Επέλεξα άσπρες κορνίζες για την κάθε φωτογραφία σε τετράγωνο σχήμα. Στις γωνιές πάνω δεξιά και κάτω αριστερά αντί για φωτογραφίες προτίμησα να βάλω χειροποίητες γλαστρούλες με τεχνητό, κρεμαστό λουλούδι οι οποίες δίνουν χαρακτήρα στον τοίχο μου αφού χαλούν το ‘τέλειο τετράγωνo’ που θα γινόταν εάν έβαζα φωτογραφίες και σε αυτές τις γωνιές”.

Διάβασε περισσότερα στο myplace.cy.

Φωτογραφία: Instagram/ @lucywanders_

Διάβασε ακόμη