Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, 2024

Οι fashionistas του νησιού ακολουθούν την hot τάση της σεζόν

Το unisex κομμάτι της μόδας που κατέκτησε τα runway shows για τη σεζόν είναι αναμφίβολα η γραβάτα.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Η genderless μόδα είναι μία τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και μάλιστα ισχυροποιείται συνεχώς μέσα από τις προτάσεις κορυφαίων brands του fashion industry. Και όσον αφορά στις γυναίκες πάντα οι σχεδιαστές αντλούσαν έμπνευση από την ανδρική γκαρνταρόμπα δημιουργώντας το δυναμικό look, το androgynous style, που έχει γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία της μόδας, όμως τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν και την αντίστροφη φορά. Τα γυναικεία ρούχα προσφέρονται πλέον ως δάνεια στην αντρική γκαρνταρόμπα και πολλά looks στα runways γίνονται ιδανικά για να φορεθούν τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη: Μας δείχνει ένα από τα hot trends για τη σεζόν στα παντελόνια

Η επιστροφή, επομένως, της γραβάτας, του πιο classic ανδρικού item στη μόδα αποτελεί μία εξέλιξη που έρχεται να συμβάλει στην genderless μόδα και τα unisex ρούχα αλλά και να αναβιώσει ένα ακόμα trend των 90s, τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style.

Διάβασε ακόμη – Η Κύπρια που φόρεσε τα εντυπωσιακά γάντια της Kim Kardashian για τον οίκο Dolce & Gabbana

Οι γραβάτες, λοιπόν, αναλαμβάνουν αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο, αποτελώντας key items σε σύνολα κάθε είδους, από casual πρωινά μέχρι και βραδινά. Σε διάφορες εκδοχές, υλικά και χρώματα – με τη μαύρη να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων– είναι σίγουρα ένα αξεσουάρ που ήδη έχουμε δει πολλές fashionistas που θέλουν να πειραματίζονται με τα σύνολά τους να την επιλέγουν.

Ήδη fashionistas του νησιού την έχουν επιλέξει και εσύ μπορείς να πάρεις έμπνευση από τα looks τους για το πως μπορείς να υιοθετήσεις στα outfits σου το πιο hot αξεσουάρ της σεζόν:

Διάβασε ακόμη