Κυριακή, 25 Ιουλίου, 2021

Ο Justin Theroux μιλάει για τον χωρισμό του με την Jennifer Aniston

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για μόνο 3 χρόνια.

Την πρώτη θέση στην καρδιά των δημοσιογράφων των tabloids κρατά χωρίς αμφιβολία τα τελευταία 20 χρόνια η Jennifer Aniston, αφού οι λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής – 99 στις 100 φορές ψευδείς- καλύπτουν τα πρωτοσέλιδα τους. Μία από αυτές τις φήμες από τις γνωστές πηγές του κοντινού περιβάλλοντός της, ήταν πως ο γάμος της με τον Theroux (τον οποίο παντρεύτηκε το 2015) διαλύθηκε επειδή ήθελαν να μένουν σε διαφορετικά μέρη της Αμερικής.

Διάβασε ακόμη – Justin Bieber: Η γυναίκα της ζωής του και η χρήση ναρκωτικών

Μια πρόσφατη συνέντευξη του Justin Theroux, στο Esquire βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Όπως δήλωσε, η φήμη αυτή δεν ισχύει. “Οι άνθρωποι δημιουργούν αφηγήσεις που τους κάνουν να νιώθουν καλά με τους εαυτούς τους ή που απλοποιούν τα πράγματα”, είπε ο ηθοποιός στη συνέντευξη, υπογραμμίζοντας πως δεν γίνεται αυτός να ήταν ο λόγος του χωρισμού τους.

Πιθανότατα να μην μάθουμε ποτέ γιατί το πρώην ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό, το σημαντικό όμως είναι ότι διατηρεί άριστες σχέσεις, αφού μάλιστα το 2019, αν και χωρισμένοι, γιόρτασαν μαζί την ημέρα των Ευχαριστιών. “Θα έλεγα ότι έχουμε μείνει φίλοι. Δεν μιλάμε κάθε μέρα αλλά τηλεφωνιόμαστε. Κάνουμε video κλήσεις και στέλνουμε μηνύματα”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: ΕPA

Διάβασε ακόμη