Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

6 σπίτια διασήμων που κανείς δεν ήθελε να αγοράσει

Κάποια σπίτια αποκτούν αξία επειδή κάποιος celebrity έμενε σε αυτά και κάποια άλλα όχι.

Ο κανόνας των κτηματομεσιτικών θέλει τα σπίτια των διασήμων να κοστίζουν παραπάνω στην μεταπώλησή τους αφού οι περισσότεροι αγοραστές θα ήθελαν να ζήσουν στο σπίτι που έμεινε και ίσως ανακαίνισε με το γούστο του κάποιος celebrity.

Υπάρχουν, όμως, και κάποια διάσημοι που δεν μπόρεσαν να βρουν αγοραστές για το σπίτι τους και σε κάποιες περιπτώσεις αναγκάστηκαν να μειώσουν αρκετά την τιμή πώλησής τους. Celebrities όπως η Jennifer Lopez και η Celine Dion αλλά και ο Frank Sinatra και ο Barack Obama έβλεπαν τα ακίνητά τους να μην πωλούνται για χρόνια παρά τις πισίνες, τις πολυτέλειες και τις ανέσεις που πρόσφεραν.

Διάβασε ακόμη – Blake Lively: H αντίδραση της για insta λογαριασμό που μοιράστηκε φωτογραφίες των παιδιών της

Η Christina Aguilera πέρασε τρία χρόνια προσπαθώντας να πουλήσει το σπίτι της

Η τραγουδίστρια Christina Aguilera δεν μπορούσε να πουλήσει το σπίτι της στο Hollywood Hills επί τρία χρόνια. Η σταρ είχε αγοράσει το σπίτι των 4 υπνοδωματίων με τα 7 μπάνια το 2003 και είχε δώσει 5 εκατομμύρια.

Το σπίτι παρά το γεγονός ότι είχε επίστευτη θέα στο Λος Άντζελες και υπέροχους εξωτερικούς χώρους, γυμναστήριο και πισίνα έμεινε στα αζήτητα. Η τιμή που ζητούσε η τραγουδίστρια ήταν 7,9 εκατομμύρια και τελικά το πούλησε μετά από τρία χρόνια στα 4,6 εκατομμύρια.

Το σπίτι του Frank Sinatra έκανε πολλά χρόνια να βρει αγοραστή

Ο Frank Sinatra είχε αρκετά σπίτια, το penthouse του στη Νέα Υόρκη, το παραθαλάσσιο σπίτι του στο New Jersey και το Sinatra House με τις 7 κρεβατοκάμαρες στο Palm Springs. Ο σταρ είχε σχεδιάσει μάλιστα ένα σπίτι, τη βίλα Maggio, που είχε χτίσει στην Καλιφόρνια, το οποίο προκαλούσε πονοκέφαλο στους κτηματομεσίτες που για χρόνια προσπαθούσαν να το πουλήσουν. Η αρχική τιμή πώλησης το 2007 ήταν στα 4,9 εκατομμύρια, ενώ το 2015 είχε πέσει στα 3,9 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι που διαθέτει γήπεδο του τένις, πισίνα και απίστευτη θέα ακόμα δεν έχει πωληθεί και αυτή τη στιγμή δίνεται στα 4,2 εκατομμύρια.

Η Celine Dion έχτισε ένα waterpark στο σπίτι της αλλά δεν μπόρεσε να το πουλήσει

Θα φανταζόταν κανείς ότι ένα σπίτι με δικό του waterpark θα ήταν εύκολο να πωληθεί πόσω μάλλον όταν αυτό το σπίτι άνηκε κάποτε στην Celine Dion. H αλήθεια είναι όμως πως η σταρ δεν κατάφερε να βρει αγοραστή για τον παράδεισο που είχε χτίσει μαζί με Rene Angelil στη Florida στα 72 εκατομμύρια που ζητούσε αλλά τελικά κατάφερε να το δώσει στα 38.5 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι των Obama

Ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στο σπίτι ενός πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, φαίνεται όμως ότι ο Barack Obama δυσκολεύτηκε να πουλήσει το εξοχικό του με την infinity πισίνα, τα πολυτελή μπάνια και τη μαγευτική θέα. Το σπίτι δινόταν το 2015 για 22,5 εκατομμύρια δολάρια, μια τιμή απαγορευτική για πολλούς αγοραστές για αυτό τελικά πωλήθηκε στα 15 εκατομμύρια το 2018.

Το σπίτι του Pierce Brosnan τελικά δεν πωλήθηκε ποτέ

Το σπίτι του πρώην James Bond, Pierce Brosnan, στο Μάλιμπου θα ταίριαζε σε κάποιον με το ακριβό γούστο του πράκτορα 007 αλλά φαίνεται ότι δεν βρέθηκαν αρκετοί που να θέλουν να δώσουν 100 εκατομμύρια δολάρια! Τελικά, ο ηθοποιός αποφάσισε να μην μειώσει τη τιμή και να μην το πουλήσει. 

Η Jennifer Lopez έπρεπε να μειώσει αρκετά την τιμή

Η Jennifer Lopez προσπάθησε να πουλήσει το σπίτι της στο Hidden Hills που είχε αγοράσει στα 8.2 εκατομμύρια το 2010. Το σπίτι των 9 δωματίων και των 12 μπάνιων που περιλάμβανε και ξεχωριστό ξενώνα για το προσωπικό καθώς και ένα σινεμά, στούντιο ηχογραφήσεων και δωμάτια- ντουλάπες βγήκε στην αγορά στα 17,5 εκατομμύρια δολάρια αλλά μετά από δύο χρόνια δεν είχε βρεθεί αγοραστής. Τελικά πωλήθηκε στα 10 εκατομμύρια, εφτά εκατομμύρια δηλαδή λιγότερο από την τιμή που ζητούσε η σταρ.

Πηγή: Madame Figaro 

Διάβασε ακόμη