Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Μάρα Πετρίδη: Το βραδινό look που προτείνει η γνωστή στυλίστρια

Το φόρεμα και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και οι βραδινές εξόδοι έχουν ακόμη την τιμητική τους. Όλες σίγουρα έχουμε πολλά ακόμη επίσημα καλέσματα σε events ή γάμους και ίσως τώρα που βρισκόμαστε στην εκπνοή της εποχής να χρειαζόμαστε περισσότερο κάποιο inspo αφού ήδη έχουμε φορέσει πολλά από τα σύνολα που είχαμε στο μυαλό μας για αυτή την περίοδο.

Διάβασε ακόμη – Βραδινές τσάντες: Τα σχέδια που χρειάζεσαι για να ολοκληρώνεις ένα look όπως οι fashion lovers του νησιού

Η Μάρα Πετρίδη, η γνωστή στυλίστρια μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό μας έδειξε ένα βραδινό look που η ίδια δημιούργησε δίνοντάς μας την απαραίτητη έμπνευση για ένα δικό μας επόμενο evening outfit. Συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε ένα printed maxi φόρεμα με γεωμετρικά ανοίγματα του fashion brand Area Nyc το οποίο συνδύασε με μαύρα high heels.

Το style hack που έκανε την εμφάνιση εντυπωσιακή και που μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ στο επόμενο σου look είναι ότι ολοκλήρωσε το όλο σύνολο με εντυπωσιακά και chunky σκουλαρίκια αλλά και εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό.

Διάβασε ακόμη – Έρια Χαραλάμπους: Το mini Dolce & Gabbana φόρεμα που επέλεξε στις διακοπές της

Τα αξεσουάρ και ειδικά τα κοσμήματα σε ένα look και ειδικά σε ένα βραδινό είναι εκείνα που μπορούν να το μεταμορφώσουν στη στιγμή και να το αναδείξουν αμέσως σε ένα εντυπωσιακό σύνολο. Οπόταν επένδυσε και εσύ σε ιδιαίτερα κοσμήματα που θα μπορείς με αυτά να καταφέρνεις να αναδεικνύεις τις εμφανίσεις σου και να κλέβεις βλέμματα και εντυπώσεις. 

Διάβασε ακόμη