Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Kate Winslet: Tι θα έλεγε στον εαυτό της αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω στην εποχή του “Τιτανικού”;

Η ηθοποιός τότε ήταν μόλις 22 ετών.

Όταν ο Τιτανικός έγινε η μεγαλύτερη κινηματογραφική επιτυχία των 90s – και όχι μόνο -, η Kate Winslet ήταν μόλις 22 ετών. Στη νεαρή αυτή ηλικία, η σημερινή Χολιγουντιανή σταρ είχε την ευτυχία να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια με Οσκαρικές διακρίσεις.

H Kate Winslet φόρεσε τα καλά της για την πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη της νέας της “dark humor with a teist” κωμικής σειράς “The Regime”, η οποία αφηγείται την ιστορία της ζωής μέσα στα τείχη ενός σύγχρονου αυταρχικού καθεστώτος, καθώς αυτό αρχίζει να διαλύεται.

Διάβασε ακόμη – Kate Winslet: Oι δηλώσεις της για τον “Τιτανικό” που προκάλεσαν αντιδράσεις

Στα πλαίσια προώθησης της νέας σειράς, η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις σε δημοσιογράφους που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της νέας σειράς. Μία από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στην Kate Winslet ήταν ποια συμβουλή θα έδινε στον εαυτό της μετά τον “Τιτανικό”, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω.

“Θα έλεγα μάλλον στον εαυτό μου… Απλά συνέχισε, συνέχισε, συνέχισε”, απάντησε χαρακτηριστικά.

Διάβασε ακόμη – Ryan Gosling: Η εμφάνιση έκπληξη στα βραβεία Όσκαρ

Πριν από λίγες ημέρες, η Χολιγουντιανή σταρ αναφέρθηκε στο πώς βίωσε την επιτυχία μετά τον Τιτανικό, αναφέροντας ότι δεν πέρασε και τόσο καλά. “Αισθανόμουν ότι έπρεπε να φαίνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα, επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο μεγάλη εκείνη την εποχή, που η ζωή μου ήταν αρκετά δυσάρεστη. Tο να είσαι διάσημος ήταν και παραμένει φρικτό”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @kate.winsletoffical 

Διάβασε ακόμη