Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Η παράσταση χορού “Against the dying of the light” στη σκηνή του Παττιχείου Λεμεσού

Ως μέρος του θεσμού “Τα Μεγάλα Μπαλέτα” και σε χορογραφία του Φώτη Νικολάου τo έργο προβάλλει τους ανεκτίμητους ρόλους της γυναίκας.

Με το χορευτικό υπερθέαμα “Against the dying of the light”, που είναι αφιερωμένο στη γυναίκα, τα “Μεγάλα Μπαλέτα” συνεχίζουν να μας συγκινούν, να μας μαγεύουν και να μας ταξιδεύουν στον ονειρικό κόσμο του χορού.

Το εμβληματικό έργο που ανεβαίνει στη σκηνή του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου  Λεμεσού, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 20:30, προβάλλει τους ανεκτίμητους ρόλους της γυναίκας. Η σύζυγος, η ερωμένη, η φίλη, η αδελφή, οι οποίες παλεύουν, διεκδικούν και συνεχίζουν να αντιστέκονται.

Τη συγκλονιστική παράσταση χορογραφεί ο Κύπριος χορογράφος Φώτης Νικολάου και σ’ αυτήν συμμετέχουν χορεύτριες και χορευτές που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Την ομάδα των χορευτών συνθέτουν: Μάγδα Αργυρίδου, Έλενα Γαβριήλ, Μαρία Γερασίμου, Νατάσα Δημητριάδου, Βίκυ Κάλα, Εύα Μέση, Δάφνη Μουγιάση, Φώτης Νικολάου, Χάμιλτον Μοντέιρο, Ελένη Ο’ Κηφ, Κατερίνα Τυλληρίδου, Ήβη Χατζηβασιλείου. Στο πιάνο θα βρίσκεται ο Μανώλης Νεοφύτου, το σκηνικό υπογράφουν η Έλενα Κοτασβήλι και ο Αλέξης Βαγιανός και τα κοστούμια η Ρέα Ολυμπίου.

Ο θεσμός “Μεγάλα μπαλέτα” διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού με τη στήριξη της RCB Bank.

Info: τηλ.: 25377277, www.pattihio.com.cy

Διάβασε ακόμη