Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Irina Shayk: Μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Bradley Cooper ως μπαμπά

“Είναι ένας μπαμπάς που είναι εντελώς εκεί, χωρίς νταντά”.

Της Ελένης Κόκκινου

Η Irina Shayk μπορεί να είναι αντίθετη με τον όρο “co-parenting”, αλλά έχει μόνο τα καλύτερα να πει για τον πρώην σύντροφό της, Bradley Cooper και τον ρόλο του ως πατέρα. Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί μια κόρη τεσσάρων ετών, τη Lea και φαίνεται πώς τα πηγαίνει πολύ καλά με την ανατροφή της.

Σε μια νέα συνέντευξή της στο HIGHStyle το μοντέλο επαίνεσε τον πατέρα του παιδιού της για την “hands – on” οπτική του στον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη τους. “Είναι ένας μπαμπάς που είναι εντελώς εκεί, χωρίς νταντά”, αναφέρει η Irina. “Η Lea πήγε διακοπές μαζί του για σχεδόν δύο εβδομάδες – δεν τους τηλεφώνησα ούτε μια φορά“.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να επαινούμε τους μπαμπάδες που είναι ενεργοί στην ανατροφή των παιδιών τους, όταν ειδικά γνωρίζουμε τις τεράστιες απαιτήσεις, που έχει η κοινωνία στερεοτυπικά, από μια γυναίκα – μητέρα. Παρ’ όλα αυτά, αν παρακολουθείς λίγο τους αστέρες του Hollywood θα γνωρίζεις ότι είναι αρκετά σπάνιο κάποιο ζευγάρι ή κάποιος γονιός στο Hollywood να μην έχει τη βοήθεια μιας νταντάς για την ανατροφή των παιδιών του.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Irina είχε μιλήσει και πάλι για την υπέροχη δουλειά που κάνει ο Cooper με την ανατροφή της κόρης τους. Αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της ως “ο πιο εκπληκτικός μπαμπάς” και εξήγησε τον λόγο που απορρίπτει τον όρο “co-parenting” (από κοινού ανατροφή).

Διάβασε ακόμη – Orlando Bloom: Κάνει άνετος SUP δίπλα σε ένα μεγάλο λευκό καρχαρία (βίντεο)

“Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο “co-parenting””, ανέφερε στο Elle. “Όταν είμαι με την κόρη μου είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον μπαμπά της, εκείνος είναι 100% ο μπαμπάς της. Η ανατροφή από κοινού, είναι ανατροφή”.

Μιλώντας για τη σχέση τους μετά τον χωρισμό σε μια συνέντευξή της στη Vogue, η Irina ανέφερε “Νομίζω ότι σε όλες τις καλές σχέσεις φέρνεις το καλύτερο και το χειρότερό σου – είναι απλά η φύση του ανθρώπου. Δύο υπέροχοι άνθρωποι, δεν χρειάζεται να κάνουν ένα καλό ζευγάρι“.

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη