Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Μαρίνα Νικολάου – Σάβια Ορφανίδου: Ενώνουν τα χέρια και στηρίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού

Οκτώβριος, μήνας πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Οκτώβριος, μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού και η Madame Figaro για 18η χρονιά κάνει τη δικιά της εκστρατεία με το μήνυμα Hope is Pink. Δυνατά μηνύματα συμπαράστασης και πρόληψης αλλά και αληθινές ιστορίες που δίνουν δύναμη και ελπίδα.

Μαρίνα Νικολάου – Βουλευτής ΑΚΕΛ & Μέλος Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας:

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά του καρκίνου. Στηρίζουμε διαχρονικά, όλα τα οργανωμένα σύνολα και φορείς που στηρίζουν τους ασθενείς, ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν την κοινωνία για τα θέματα του καρκίνου. Ιδιαιτέρως τη Europa Donna Κύπρου, για τη διαφώτιση του κοινού για θέματα καρκίνου του μαστού, αλλά και για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ασθενών.

Σάβια Ορφανίδου – Βουλευτής ΔΗΣΥ & Μέλος Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας

Οκτώβριος, μήνας πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού Πραγματοποιείται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σωστής διαφώτισης και ενημέρωσης της κοινωνίας για τα θέματα πρόληψης, γιατί η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές. Από τη δική μας θέση ευθύνης έχουμε την υποχρέωση να συμβάλουμε εποικοδομητικά στην προώθηση πολιτικών και ενεργειών που στοχεύουν στη στήριξη και διευκόλυνση των ατόμων, γυναικών και ανδρών, που δίνουν τη μεγάλη αυτή μάχη.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος της Madame Figaro που βρίσκεται στα περίπτερα με το μήνυμα “Hope is Pink”.

Διάβασε ακόμη