Συνεχίζεται η ψηφοφορία για τα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Τα βραβεία που παρουσιάζει η Estee Lauder και έχουν στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών.

Ένας θεσμός που εδώ και 17 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα μίας γυναίκας. Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022, που παρουσιάζει η Estée Lauder, έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 5 υποψήφιες σε κάθε κατηγορία. 9 κατηγορίες, 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2022: Fashion & Jewellery Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Ecommbx Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία και Dove Αθλήτρια.

Η εξεταζόμενη περίοδος αφορούσε τον Φεβρουάριο 2021- Ιανουάριο 2022.

Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουλίου 2022. To κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην ψηφοφορία και να αναδείξει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2022 μέσω τηλεφώνου, με SMS και διαδικτυακά στο https://awards.mfportal.primetel.cloud.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2022, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, σε μια λαμπερή εκδήλωση. Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: Η ESTÉE LAUDER
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX
ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTYLINE, AUDI, KERASTASE
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

Διάβασε ακόμη