Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Η Δήμητρα Καλογήρου Cyta Business Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2019 (video)

Τι δήλωσε για τη βράβευσή της στα 15α Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2019.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Αποτελεί ένα είδος αναγνώρισης του έργου που επιτελώ υπό την ιδιότητά μου ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο και μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω με το ίδιο σθένος και πάθος να προσπαθώ και να αγωνίζομαι για το καλό της οικονομίας και της χώρας μας γενικότερα.

ΑΦΙΕΡΩΣΗ: Στην οικογένειά μου για την υπομονή και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, στους συνεργάτες μου, διότι χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να υλοποιήσω το στρατηγικό μου όραμα για την υγιή ανάπτυξη της κυπριακής κεφαλαιαγοράς μέσω της άσκησης αποτελεσματικής εποπτείας για τη διασφάλιση της προστασίας των επενδυτών και της ανάπτυξης του τομέα με την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

#mfawards: Να αγαπάς αυτό που κάνεις με πάθος, να έχεις όραμα, να πιστεύεις στις δυνατότητές σου και να επιμένεις ακόμα και αν δεν το επιτυγχάνεις από την πρώτη προσπάθεια. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και τόλμη και είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρχουν εμπόδια και κάποιες φορές θα γίνονται λάθη, αλλά πάντα υπάρχουν οι λύσεις.

Φωτογραφία: Αντώνης Φαρμακάς

Madame Figaro Χειμώνας 2020-2021, tεύχος 185

Διάβασε ακόμη