Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η αγαπημένη beauty sleeping mask της Beauty Editor της Madame Figaro

Ένα προϊόν που όλες πρέπει να χρησιμοποιούμε πριν πάμε για ύπνο!

Της Γεωργίας Γεωργίου

Καταρχήν, θα ήθελα να σου ευχηθώ καλή χρονιά και το 2021 να σου φέρει όλα όσα επιθυμείς.

Η νέα χρονιά μας βρήκε με ακόμη ένα lockdown έτσι ώστε να μπορέσουμε γι’ άλλη μια φορά να καταπολεμήσουν τον αόρατο εχθρό. Ανάμεσα στα νέα μέτρα είναι και το κλείσιμο κομμωτηρίων και ινστιτούτων αισθητικής.

Αυτό σημαίνει πως η φροντίδα της επιδερμίδας σου είναι και πάλι αποκλειστικά στα χέρια σου. Σίγουρα έμαθες αρκετές από το πρώτο lockdown αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις ακόμα περισσότερα.

Η δικιά μου συμβουλή είναι να καθαρίζεις και να ενυδατώνεις καθημερινά το πρόσωπο σου με τα κατάλληλα προϊόντα και μια φορά την εβδομάδα να κάνεις βαθύ peeling προσώπου εφαρμόζοντας και μια μάσκα ενάντια στα σημάδια γήρανσης.

Αυτό που κάνω εγώ επιπλέον και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου είναι το προϊόν που χρησιμοποιώ κάθε βράδυ. Λοιπόν, την δοκίμασα πριν ένα χρόνο και από τότε δεν παραλείπω ποτέ να την εφαρμόζω στο πρόσωπο μου πριν πάω για ύπνο. Ο λόγος για την Waso Beauty Sleeping Mask της Shiseido.

Πρόκειται για μια μάσκα εντατικής ενυδάτωσης που επαναφέρει την λάμψη και την υγιή όψη της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παράλληλα, απομακρύνει τους ρύπους από τους πόρους της επιδερμίδας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και απαλή ενώ διατηρεί την φυσική υγρασία. Τέλος, προσφέρει ξεκούραστη, υγιή και φωτεινή όψη ενώ το εκχύλισμα yuzu που περιέχει, προάγει την παραγωγή υαλουρενικού οξέος.

Φωτογραφία: iStock

Διάβασε ακόμη