Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω: 6 ταινίες για να δεις στην καρδιά της πόλης

Με ελεύθερη είσοδο.

Έξι κινηματογραφικές ταινίες δροσίζουν τα βράδια μας στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας κάθε Τετάρτη, από τις 21 Ιουλίου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι υπαίθριες καλοκαιρινές προβολές βραβευμένων κινηματογραφικών ταινιών, που τόσο πολύ αγάπησε και αγκάλιασε ο κόσμος της πρωτεύουσας, με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθούν μέσα από μία πρωτοβουλία του Δικτύου Εθελοντών “Λευκωσιάζω” με την στήριξη του Δήμου Λευκωσίας.

Το Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, από την Τετάρτη  21 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη (εκτός την Τετάρτη 18/8) μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου θα φιλοξενεί τις προβολές του Θερινού Σινεμά Λευκωσιάζω με θέα τα μεσαιωνικά τείχη της πρωτεύουσας. Η πρωτοβουλία αυτή του Δικτύου Εθελοντών “Λευκωσιάζω” αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να κατέβουμε στο κέντρο της πόλης, να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε την ανανεωμένη Πλατεία Ελευθερίας.

Μικροί Ήρωες

Το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω φέτος μέσα από την δράση του Θερινού Σινεμά θα στηρίξει την πρωτοβουλία του κ. Λουκά Φουρλά “Μικροί Ήρωες”, διαθέτοντας όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων που θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια των προβολών. Ο κ. Λουκάς Φουρλάς αναφέρει σχετικά: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την απόφασή σας να προσφέρετε τα έσοδα από τις πωλήσεις των προϊόντων που θα διατεθούν στο Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω, στην πρωτοβουλία μου “Μικροί Ήρωες”.  Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας και έχουν επηρεάσει τη ζωή όλων μας, ενέργειες όπως οι δικές σας δίνουν δύναμη στον αγώνα των παιδιών στο Παιδοογκολογικό γνωρίζοντας ότι δεν είναι μόνα”.


Έναρξη με την πιο βραβευμένη ταινίας της χρονιάς

Το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω σηκώνει αυλαία των κινηματογραφικών του προβολών στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 21:00 με την ταινία που απέσπασε μεν μεγάλα και σημαντικά βραβεία αλλά και διθυραμικές κριτικές διεθνώς. Πρόκεται για την δανέζικη ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ “Άσπρο Πάτο” (Another Round) η οποία ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα.

Πρόγραμμα Προβολών

28/7 Τετάρτη
LA LA LAND (2016)
Σκηνοθεσία:
Damien Chazelle

4/8 Τετάρτη

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ (2020)    
Σκηνοθεσία:
Γιάννης Οικονομίδης

11/8 Τετάρτη
ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ | THREE PERFECT DAUGHTERS (2020)
Σκηνοθεσία:
Ρολάντο Ραβέλο

25/8 Τετάρτη
Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ | THE UPSIDE (2017)
Σκηνοθεσία:
Neil Burger

1/9 Τετάρτη
ΛΑΣΣΙ ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ | LASSIE COME HOME (2020)
Σκηνοθεσία:
Χάνο Ολντερντίσεν

Info: Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, Ώρα έναρξης: 21:00, τηλ.: 96995603

Διάβασε ακόμη