Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Bleached brows: To beauty trend που ακολουθούν τώρα όλες οι ενημερωμένες beauty insiders

Tο trend που διχάζει διαχρονικά τον beauty κόσμο.

Είναι αλήθεια ότι τα bleached brows (δηλαδή, τα ξανοιγμένα φρύδια) ανήκουν στις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις ομορφιάς ever. Κι αυτό γιατί, μπορεί να ήταν μεγάλο trend στα 90s, γρήγορα όμως έφυγαν από το προσκήνιο, δίνοντας τη θέση τους στα πολύ πυκνά και έντονα χρωματισμένα, feathery brows, που είναι μόδα μέχρι και σήμερα.

Διάβασε ακόμη – Έλενα Ανδρέου: Η beauty θεραπεία που κάνει κάθε μήνα για λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο

Ή μήπως όχι; Πολλές είναι οι περιπτώσεις τελευταία που έχουμε δει να αναβιώνουν τα πολύ ξανοιγμένα, κατάξανθα, σχεδόν αόρατα φρύδια. Η Dua Lipa είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, που πρόσφατα πόζαρε στον φακό με κατάξανθα φρύδια – σχεδόν δεν διακρίνονταν.

Και μπορεί η κοκκινομάλλα πλέον pop star να επέλεξε την τεχνική των bleached brows για επαγγελματικούς λόγους, είναι πολλές οι περιπτώσεις διασήμων όμως που την προτιμούν ακόμα και σε πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την απρόσμενη εμφάνιση της Kendall Jenner στο Met Gala πριν 2 χρόνια, που άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα καθώς είχε ξανοίξει τα κατάμαυρα φρύδια της.

Διάβασε ακόμη – Η Έβελυν Καζαντζόγλου με το πιο extreme ponytail που έχεις δει

Τα bleached brows είναι στην ουσία η τεχνική όπου χρησιμοποιείται βαφή για να αποχρωματίσει ή να βάψει τα φρύδια κάνοντάς τα τόσο λευκά/ξανθά που μετά βίας διακρίνονται. 

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Pinterest

Διάβασε ακόμη