Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

House of Gucci: Ο Ridley Scott απαντά στα αρνητικά σχόλια της οικογένειας Gucci

Η αντίδραση του σκηνοθέτη στην άδικη κριτική της Patrizia Gucci.

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Ridley Scott, “House of Gucci”, της οποίας θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα στις 2/12, με το κοινό να ανυπομονεί να παρακολουθήσει τη Lady Gaga στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε αντίθεση με την ίδια την οικογένεια Gucci, που πριν καν βγει το πρώτο trailer του φιλμ, είχε σχηματίσει άποψη.

Ειδικότερα, η ξαδέρφη του Maurizio Gucci, Patrizia, ο οποίος δολοφονήθηκε από την πρώην σύζυγό του, Patrizia Reggiani, είχε δηλώσει πως η οικογένεια δεν συμφωνεί καθόλου με το εγχείρημα, μέσα από το οποίο οι συντελεστές προσπαθούν να κλέψουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για να βγάλουν κέρδη, αυξάνοντας το εισόδημα του συστήματος του Hollywood.

Τα πικρόχολα σχόλια δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα ο σκηνοθέτης Ridley Scott, ο οποίος καλεσμένος στο ραδιόφωνο του BBC έδωσε τη δική του άποψη πάνω στο θέμα. “Δεν ασχολούμαι με αυτά. Πρέπει να θυμηθείς πως ένας Gucci δολοφονήθηκε και ένας ακόμη πήγε στη φυλακή για φοροδιαφυγή, συνεπώς δεν μπορείς να μου μιλάς για κέρδος. Μόλις το συνειδητοποιήσεις, γίνεσαι μέρος ενός δημοσίου κλάδου”, είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος σκηνοθέτης.

Αλλά και η ίδια η δολοφόνος, Patrizia Reggiani, δεν είχε να πει κάτι καλό για την ταινία και κυρίως για το γεγονός πως η Lady Gaga δεν είχε τη διάθεση να συναντηθεί μαζί της από τη στιγμή που θα την υποδυόταν. Στη λογική του Scott, η Gaga προσπάθησε να αφήσει απ’ έξω καθετί αρνητικό, δηλώνοντας πως ο λόγος που δεν ήθελε να συναντήσει τη “μαύρη χήρα” ήταν επειδή προτίμησε να διερευνήσει τον ρόλο ως μία ρεπόρτερ και να τον προσεγγίσει ανεπηρέαστη, ακόμα και από την ίδια τη γυναίκα που αφορά.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη