Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Hailey – Justin Bieber: Τα στιγμιότυπα που διαψεύδουν τον χωρισμό τους

Και το τρυφερό φιλί.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Justin Bieber και η σύζυγός του, Hailey Bieber, μοιράστηκαν μια τρυφερή στιγμή κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας βραδιάς του Coachella, καθώς παρακολουθούσαν την εμφάνιση της Lana Del Ray.

Το ζευγάρι – που έχει υποστεί φήμες διαζυγίου εδώ και μήνες – βιντεοσκοπήθηκε να δείχνει τόσο ερωτευμένο όσο ποτέ, καθώς αγκαλιάζονταν ο ένας με τον άλλον. Ο τραγουδιστής του “Sorry” εθεάθη να σκύβει για να δώσει ένα φιλί στο μέτωπο της συζύγου του.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Aniston: Αναπολεί το πρώτο γύρισμα των “Friends”

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Justin, εντοπίστηκε να περπατάει μόνος του, ενώ η Hailey, ήταν απασχολημένη με την προώθηση της σειράς περιποίησης δέρματος Rhode αλλά συναντήθηκαν αργότερα το βράδυ για να απολαύσουν μαζί τα μουσικά δρώμενα.

Η ερωτευμένη εμφάνισή τους στο Coachella ήρθε σε αντίθεση με την περσινή τους εμφάνιση, όταν η Hailey εμφανίστηκε να παρηγορεί τον Justin που φαινόταν να μην αισθάνεται καλά.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2018 έχει καταπολεμήσει τις ανησυχίες σχετικά με τη σχέση του εδώ και αρκετό καιρό.

Τον Φεβρουάριο, ο πατέρας της Hailey, Stephen Baldwin, μοιράστηκε ένα βίντεο από τον Victor Marx, τον ιδρυτή του All Things Possible Ministries, ζητώντας από τους θαυμαστές να κρατήσουν το ζευγάρι στις προσευχές τους.

Διάβασε ακόμη – Kate Moss: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την κόρη της Lila

Στη συνέχεια, η Hailey και ο Justin φωτογραφήθηκαν να φαίνονται σκυθρωποί καθώς έφτασαν στην εκκλησία στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, γεγονός που τροφοδότησε περαιτέρω φήμες για χωρισμό.

Διάβασε ακόμη