Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Γιολίτη & Νικολαϊδου: Τα μαγιό και το κοινό αξεσουάρ επώνυμου οίκου που ολοκλήρωσαν τα beach looks τους

Τα σύνολα παραλίας που δημιούργησαν οι δύο fashion ladies.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Σε κοινή παρέα πέρασαν μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους, σε resort στην Πάφο δύο ενημερωμένες κυρίες της μόδας, η Έμιλυ Γιολίτη και η Βίβιαν Νικολαϊδου. Και οι δύο αγαπούν πολύ την μόδα και ντύνονται πάντα σύμφωνα με τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν ενώ και οι δύο διατηρούν επιχειρήσεις στον τομέα του fashion.

Μέσα από μία ανάρτηση στα social media είδαμε κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών της χαλάρωσης και της ξεκούρασης μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητα και τα beach looks που δημιούργησαν ενώ και οι δύο ολοκλήρωσαν τα σύνολά τους με αξεσουάρ από τον ίδιο οίκο.

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη & Ραμόνα Φίλιπ: Το χρώμα που επέλεξαν στις πρόσφατες εξόδους τους

Συγκεκριμένα η Έμιλυ Γιολίτη επέλεξε ένα bikini μαγιό σε κίτρινη απόχρωση και print ενώ επέλεξε ψάθινο καπέλο του Christian Dior για να αναβαθμίσει το όλο look.

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη: Με υπέροχο printed φόρεμα μας δίνει μια ιδέα από τις τάσεις της νέας σεζόν

Η Βίβιαν Νικολαϊδου επέλεξε ολόσωμο μαγιό σε έντονη απόχρωση του πράσινου ενώ και η ίδια ολοκλήρωσε με ένα αξεσουάρ του οίκου Christian Dior το δικό της look και συγκεκριμένα με το visor hat με τα logo του οίκου σε κόκκινο χρώμα. Στην παρέα και η Πάολα Νικολαϊδου με μαγιό σε neon απόχρωση και cut outs.

Διάβασε ακόμη