Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Έμιλυ Γιολίτη: Με υπέροχο printed φόρεμα μας δίνει μια ιδέα από τις τάσεις της νέας σεζόν

Επιλέγει ένα από τα αγαπημένα της φορέματα του φθινοπώρου.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Αν και βρισκόμαστε σε περίοδο καλοκαιριού και μάλιστα διανύουμε ημέρες καύσωνα εντούτοις ήδη αρχίζουμε σιγά σιγά να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν με τη νέα σεζόν αφού βρισκόμαστε μόλις περίπου ένα μήνα πριν από τον ερχομό του φθινοπώρου.

Διάβασε ακόμη – Έμιλυ Γιολίτη: Η mini απόδρασή της στην Ρώμη

Μία επίσκεψη στα καταστήματα και στις boutiques του νησιού θα σε πείσει για αυτό άφου έχουν ήδη αρχίσει οι παραλαβές των δημιουργιών της νέας σεζόν και εμείς έχουμε αρχίσει να παίρνουμε μία πρώτη γεύση για το πως θα δείχνουν τα looks μας σε λίγο καιρό. Μία ιδέα μας έδωσε και η Έμιλυ Γιολίτη, ιδιοκτήτρια του Maison Anemi στη Λεμεσό που φιλοξενεί μερικά από τα πιο μεγάλα fashion brands του εξωτερικού, μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η ίδια επέλεξε ένα από τα αγαπημένα της φορέματα από τη νέα σεζόν που δεν είναι άλλο από το Effie Puff Sleeve Dress του οίκου ALÉMAIS με χαρακτηριστικό μοτίβο που χαρίζει μία stylish αλλά και elegant εμφάνιση. Η Έμιλυ Γιολίτη ολοκλήρωσε την εμφάνιση με χρυσά σκουλαρίκια και ιδανικό hairlook που ταίριαζε απίστευτα με το ύφος του φορέματος. 

Διάβασε ακόμη – Total black look: Πως ακολούθησε η Έμιλυ Γιολίτη τη διαχρονική τάση

Το υπέροχο αυτό φόρεμα μπορείς να το βρεις στo Maison Anemi στη Λεμεσό. 

Διάβασε ακόμη