Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Gerard Pique: Πατέρας για 3η φορά;

Το βίντεο που το αποδεικνύει.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Οι υποψίες για εγκυμοσύνη της Clara Chia κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και λίγα 24ωρα. Η Chia έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας από τότε που σύναψε σχέση με τον πρώην ποδοσφαιριστή, Gerard Pique.

Ο Gerard Piqué επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Clara Chia τον Ιανουάριο του 2023.

Η είδηση αυτή ακολούθησε την ανακοίνωση για τον χωρισμό του Pique από την πρώην σύντροφό του Shakira, με την οποία ήταν σε σχέση για πάνω από 11 χρόνια αφού προέκυψαν ισχυρισμοί ότι την απατούσε.

Διάβασε ακόμη – Ryan Gosling: Η εμφάνιση έκπληξη στα βραβεία Όσκαρ

Το πρώην ζευγάρι, γονείς δύο γιων, ανακοίνωσε τον χωρισμό του με κοινή δήλωση, τονίζοντας τη δέσμευσή τους για την ευημερία των παιδιών τους και ζητώντας την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

Διάβασε ακόμη – Shannen Doherty: Εκμυστηρεύτηκε πώς ο καρκίνος επηρέασε την ερωτική της ζωή

Έκτοτε, ο Piqué και η Marti βγαίνουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες, κάνοντας κατά καιρούς δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Τώρα οι φήμες περί εγκυμοσύνης είναι στο προσκήνιο αφού το μοντέλο φαίνεται να έχει φουσκωμένη κοιλιά. Εμείς αναμένουμε να δούμε αν ο Gerard Pique θα γίνει για 3 φορά πατέρας.

@jaxxchismetalk Clara Chia is pregnant with Gerard Piques child #pregnant #shakira #shakirashakira #shakiraypiqué #gerardpique #pique #clara #claramente #clarachia #chismetok #gossip #chisme #tea #fyp #parati #viral #viralvideo ♬ original sound – Jaxx | Gossip•Chisme•Tea

Διάβασε ακόμη