Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Πώς μπορείς και εσύ να ζήσεις την μαγική βραδιά Madame Figaro Γυναίκες της Χρόνιας

Μάθε πώς θα αποκτήσεις εισιτήριό για την τελετή των 16ων Βραβείων Madame Figaro που παρουσιάζει η Estée Lauder.

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει. Ένας θεσμός που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Τα Bραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021, που παρουσιάζει η Estée Lauder, επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021. Πρόκειται για μια τελετή βραβεύσεων που στόχο έχει την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Διάβασε ακόμη – Η μεγάλη βραδιά των 16ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς πλησιάζει

Παρουσιάστρια της βραδιάς η μοναδική Μαρία Μπεκατώρου. Guest star ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός. Επί σκηνής η Ήβη Αδάμου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς έχει αναλάβει ο Γιώργος Λύρας.

Η εκδήλωση θα έχει όπως πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε το www.soldouttickets.com.cy ή επικοινωνήστε με το 70007705.

Τιμή εισιτηρίων: €45 Πλατεία, €30 Εξώστης

Στην εκδήλωση θα ισχύουν περιορισμοί υγείας και ασφάλειας.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madame Figaro Cyprus (@mfportal.primetel.cloud)

Διάβασε ακόμη