Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Fashionable girls με δημιουργίες κυπριακού brand σε boho στυλ

Η νέα πρόταση του brand Tallulah για το 2023.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Μητέρα και κόρη βρίσκοναι πίσω από το κυπριακό fashion brand Tallulah που απευθύνεται στη γυναίκα με απαιτήσεις καθώς πρόκειται για ένα luxury brand που βασίζεται στη φιλοσοφία της βιωσιμότητας.

Διάβασε ακόμη – Κυρατζή – Φύσα & Τάνια: Τα looks τους στο Κάιρο

Μελίνα και Ευαγγελία Φύσα δημιούργησαν το brand το 2016 και οι συλλογές τους έκτοτε είναι μια ωδή στο barefoot glamour που ενισχύεται με έναν αέρα γαλλικής αισθητικής. Κυρίαρχα στοιχεία των ρούχων η αέρινη σιλουέτα και τα περίτεχνα κεντήματα ενώ οι δημιουργίες σχεδιάζονται στην Κύπρο και φτιάχνονται στο χέρι στην Ινδία.

Στόχος του brand οι δημιουργίες λόγω σχεδίου αλλά και λόγω των χειροποίητων υλικών του και της σημασίας που δίνεται στην λεπτομέρεια να είναι ταυτόχρονα διαχρονικές αλλά και συνυφασμένες με την εποχή.

Διάβασε ακόμη – Η απόδραση στην Αθήνα για 8 fashion girls του νησιού μας

Το 2023 το brand αποφάσισε να λανσάρει και την πρώτη ready to wear συλλογή του με οργανικά υφάσματα αφιερωμένη στην αύρα της νότιας Γαλλίας για αυτό ονομάζεται French Riviera αλλά και την πρώτη homeware συλλογή του και την παρουσίασε αυτές τις ημέρες σε ένα pop up shop σε γνωστό κατάστημα στη Λευκωσία.

Ανάμεσα σε όσους είδαν από κοντά τις δημιουργίες και καλά ενημερωμένα κορίτσια της μόδας του νησιού τα οποία είδαμε να φοράνε και τις νέες ready to wear προτάσεις του brand.

Η Αριάνα Demian με το Marseille φόρεμα του brand σε κόκκινο και λευκό και με το Gigi dress.

Η Σίλια Παπαδοπούλου με το Cannes φόρεμα σε λευκό χρώμα με το μεγάλο φοίνικα ως print και το Bardot cape dress. 

Πολλές λάτρεις του brand βρέθηκαν στο pop up event για να δουν από κοντά τις δημιουργίες όπως η Πόλυ και η Λώρια Χατζηγεωργίου που ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη Μελίνα Φύσα και την κόρη της αλλά και οι Τάνια Χατζηχριστοφή και Ισμήνη Παπακώστα που είδαν από κοντά και τη homeware συλλογή.

Διάβασε ακόμη