Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (27/03 – 02/04)

Ξαφνικοί κεραυνοβόλοι έρωτες.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Αγνοούμε όμως ή μάλλον ηθελημένα ξεχνάμε, ότι όσο κι αν δεχόμαστε την εύνοια των πλανητών και του σύμπαντος, αν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε κινήσεις για να βελτιωθούμε, τίποτα δεν θα αλλάξει.

Λένε ότι ο χαρακτήρας μας διαμορφώνεται πλήρως μέχρι τα έξι μας χρόνια. Από εκεί κι έπειτα όμως, εμείς και μόνο εμείς, μπορούμε να λειάνουμε τις αιχμηρές γωνίες του χαρακτήρα μας. Η πορεία που θα πάρει η ζωή μας εξαρτάται λοιπόν από εμάς.

Ο έρωτας δεν είναι πανάκεια ούτε η μαγική θεραπεία για όλα μας τα προβλήματα. Πρέπει να μπορούμε να τον βάλουμε στην ζωή μας μόνο αν μπορούμε να εκτιμήσουμε την σπουδαιότητά του. Γιατί ο έρωτας και η αγάπη είναι ιερά. Και μόνο όντες καθυγιασμένοι από τις σκοτεινές μας πλευρές που μας μιλούν για παιχνίδια εγωισμού και δύναμης, μπορούμε να εκτιμήσουμε την αγιότητα της αγάπης. Ας θυμόμαστε λοιπόν ότι η αγάπη μας αξίζει, μόνο όταν την αξίζουμε κι εμείς.

Αυτήν την εβδομάδα αρκετοί πλανήτες θα συναντηθούν στον ουρανό και θα σχηματίσουν πολλές όψεις. Εμείς όμως εδώ θα συγκεντρωθούμε περισσότερο στην πιο ερωτική ίσως όψη της εβδομάδας. Την Σύνοδο που θα κάνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στην 16° μοίρα του Ταύρου. Η Σύνοδος αυτή θα προκαλέσει μη αναμενόμενα συμβάντα. Μας ωθεί να αναλάβουμε δράση και να αναζητήσουμε ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες μέσω της αγάπης και της δημιουργικότητας. Πολλές μπορεί να είναι οι επιπτώσεις διότι μια διέλευση στον Ουρανό παράγει πάντα απροσδόκητα πράγματα.

Μπορεί να επιφέρει το ακούσιο τέλος μιας σχέσης μόνο και μόνο επειδή αισθανόμαστε ότι μας έχει απορροφήσει η ρουτίνα. Μπορεί κάτι απροσδόκητο να συμβεί, αλλά όχι απαραίτητα δυσμενές. Μπορεί η σύνοδος να φέρει μια νέα αστραπιαία σχέση, απρόβλεπτη και αναπάντεχη. Αλλά οι σχέσεις που προκύπτουν κάτω από αυτή την επιρροή όσο συναρπαστικές και αν είναι, δεν παύουν να είναι πολύ ασταθείς.

Μπορούμε επίσης να έχουμε ξαφνικά και απροσδόκητα κέρδη, αλλά αν δεν δώσουμε προσοχή μπορεί να έχουμε και απροσδόκητες απώλειες. Γεγονός μένει ότι κάτω από αυτήν την επιρροή δεν αντέχουμε τα τετριμμένα και συνηθισμένα πράγματα και πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι νέο: το σημαντικό είναι να μην φοβόμαστε.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Α’ Δεκαήμερο

Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε δημιουργικοί, χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Μπορείτε να χαρείτε με τον σύντροφό σας και θα έχετε ερωτική διάθεση απέναντί του. Διασκεδάστε, επικοινωνήστε, δείτε μαζί συγγενείς και φίλους και ασχοληθείτε με την βελτίωση του περιβάλλοντός σας και την επέκταση των οικονομικών σας. Αν είχατε προβλήματα, τώρα μπορείτε να τα ξεπεράσετε δείχνοντας όμως προσοχή σε κάποια λίγο εγωιστική ή και εγωκεντρική διάθεση που μπορεί να έχετε. Επίσης, αν πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις, καλύτερα να μην το κάνετε τώρα, γιατί οι σκέψεις σας μπορεί να είναι διφορούμενες.

Ελεύθεροι Κριοί, αυτήν την εβδομάδα θέλετε να ασχοληθείτε πολύ με την εικόνα σας, την εμφάνισή σας και την διασκέδασή σας. Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει να κάνει με την αυτοβελτίωση, αλλά και με τις δημόσιες σχέσεις. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα είναι δύσκολο να μην κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από δραστηριότητες που σχετίζονται με την τέχνη ή τον αθλητισμό ή μέσω συνεργασιών. Γεγονός μένει ότι θα είστε ευχάριστοι, ελκυστικοί και πνευματώδεις οπότε ακόμα και αν δεν το επιδιώκετε, οι θαυμαστές σας θα είναι πολλοί.

Β’ Δεκαήμερο

Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι θα είστε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή για να αρπάξετε μία ευκαιρία που θα έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Αυτό θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Την διάθεση αυτή την μεταφέρετε στην σχέση σας με αποτέλεσμα η εβδομάδα σας να κλείσει πολύ όμορφα μαζί με τον σημαντικό Άλλον της ζωής σας. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να νικήσει και συγχωρείστε λάθη δικά του ή δικά σας. Αν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι με τον σύντροφό σας, δεν αποκλείεται στο κλείσιμο της εβδομάδας να δεχτείτε ή να κάνετε μία πρόταση γάμου.

Ελεύθεροι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, είστε φλογεροί, δημιουργικοί και τυχεροί αυτήν την εβδομάδα. Ευνοείστε σε οικονομικά ζητήματα, σε νομικές υποθέσεις και γενικότερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθησή σας η οποία χάρη σε μία σειρά θετικών γεγονότων ανεβαίνει. Είναι μία καλή εβδομάδα για να αφήσετε πίσω εμπόδια σκέψεις και καταστάσεις που σας κρατούν δέσμιους της θλίψης. Ερωτικοί καθώς θα είστε, θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες ιδίως στο τελείωμα της εβδομάδας σε όποιον χώρο και αν κινείστε.

Γ’ Δεκαήμερο

Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, η σκέψη σας θα είναι παρορμητική και θα έχετε την τάση να λάβετε αποφάσεις ενστικτωδώς χωρίς καλό σχεδιασμό οδηγούμενοι από την αισιοδοξία σας. Θέματα που αφορούν την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν και ίσως γίνετε υπερευαίσθητοι σε κάποιοι τέτοιου είδους ζητήματα. Προσέξτε διαμάχες με συγγενείς ή με τον σύντροφό σας για κάποιο ακίνητο. Αφήστε επίσης στην άκρη την τάση σας για συναισθηματικούς εκβιασμούς προκειμένου να επιτύχετε τον σκοπό σας.

Ελεύθεροι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει πολυάσχολους και δραστήριους και αποφασισμένους να προχωρήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Ακόμα κι αν έχετε ερωτική διάθεση δεν θέλετε αυτήν την εβδομάδα να κάνετε επιφανειακές γνωριμίες. Από την άλλη θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, το σπίτι σας ή ακόμα και το παρελθόν σας, θα απαιτήσουν από εσάς χρόνο και θα απορροφήσουν την σκέψη σας. Αναζητήστε λύσεις για κάτι που σας πονάει βαθιά μέσα σας στην δύναμη της σκέψης σας. Προσπαθήστε κοινώς να εκλογικεύσετε κάποια παρελθοντική πληγή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Α’ Δεκαήμερο

Ταύροι, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να επαναξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις που σας θέλουν να έχετε πάρει στην πλάτη σας φορτίο που όχι μόνο δεν μπορείτε άλλο να σηκώνετε, αλλά που μάλλον δεν είναι δικό σας. Βάλτε όρια σε όσους ζητούν από εσάς να πάρετε ρόλους που δεν σας αντιστοιχούν και κάντε εσάς πρωταγωνιστή της ζωής σας. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα συμπονετικοί την τελευταία περίοδο αλλά οφείλετε στον εαυτό σας να αφιερώστε χρόνο στην σχέση σας και να μείνετε μακριά από εντάσεις που δεν σας αφορούν.

Ελεύθεροι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η οικονομική σας ζωή μπορεί να υποστεί διακυμάνσεις και μεταβλητότητα γεγονός το οποίο σας αναστατώνει. Θα βρείτε τρόπους να ανταπεξέλθετε στην πίεση. Έχετε την εσωτερική δύναμη για να αντιμετωπίσετε ριζωμένους φόβους και ενοχές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι προσωρινά δεν έχετε την διάθεση να αφιερώσετε χρόνο στο κυνήγι του έρωτα. Αποφύγετε κρυφές ερωτικές σχέσεις γιατί μπορεί να έχουν άσχημη επίδραση στην ψυχολογία σας.

Β’ Δεκαήμερο

Ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας και θα νιώσετε ότι σας δίνει την συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια που χρειάζεστε, για να αντιμετωπίσετε ενδεχομένως φόβους, παρασκηνιακές κινήσεις εις βάρους σας και μυστικών. Δεν αποκλείεται να γίνεται ιδιαίτερα προστατευτικοί ως προς τον αγαπημένο σας και την οικογένειά σας. Στα μέσα της εβδομάδας, μία απροσδόκητη αλλαγή συμβαίνει που μπορεί να αφορά πλευρές της προσωπικότητάς σας, εργασιακή πραγματικότητα ή μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να κάνετε μία ανανέωση στην εμφάνισή σας. Υγιείς σχέσεις μπορούν να ανανεωθούν, αλλά κάποιες μπορεί εντελώς ξαφνικά να διαλυθούν.

Ελεύθεροι Ταύροι, γοητεύετε και προσελκύετε εύκολα θαυμαστές αυτήν την εβδομάδα. Ας είστε έτοιμοι να βιώσετε μία ξαφνική, αναπάντεχη και απροσδόκητη εξέλιξη η οποία στον βαθμό που αφορά τα ερωτικά σας, μιλά για μία καινούργια αισθηματική γνωριμία. Πιθανόν κάποιο πρόσωπο να έρθει ουρανοκατέβατα στην ζωή σας ίσως μέσω της εργασίας σας ή του στενού σας περιβάλλοντος. Εάν αυτό συμβεί, σίγουρα θα έχει μεγάλη επίπτωση στα θεμέλια της εικόνας που έχετε για εσάς ή που θέλετε να δείξετε προς τα έξω. Μην βιαστείτε να κάνετε μεγάλα όνειρα. Αφήστε τον χρόνο να δείξει το εάν μπορεί η γνωριμία αυτή να εξελιχθεί.

Γ΄Δεκαήμερο

Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος που σας βρίσκει πιο ανοιχτούς και δεκτικούς στην αγάπη και τα συναισθήματα. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, θα δείξετε μια πιο μαλακή πλευρά του εαυτού σας στον άνθρωπό σας. Ασχοληθείτε μαζί του με πράγματα που αρέσουν και στους δυό σας και μοιραστείτε μαζί του εξελίξεις στην επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση, η οποία μάλιστα μπορεί να σας θέλει να ανοίγετε πανιά για το εξωτερικό. Στα πιο απλά καθημερινά θέματα της εβδομάδας, ασχοληθείτε με το σπίτι σας και χαλαρώστε μαζί στην θαλπωρή του.

Ελεύθεροι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε πιο επιρρεπείς σε συναισθηματικές σχέσεις αυτήν την εβδομάδα ενώ η φυσική σας εμφάνιση και κατάσταση θα τείνει να βελτιωθεί αφού θα αφιερώσετε χρόνο για να εσάς τους ίδιους. Η καθημερινότητά σας μπορεί να σας φέρει εκτός από δουλειές και υποχρεώσεις και πολλές ερωτικές γνωριμίες. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έρθετε πιο κοντά με κάποιον συνάδελφο, ίσως υφιστάμενό σας ή με κάποιο άτομο με το οποίο έρχεστε σε επαφή μέσω καθημερινών συνδιαλλαγών.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Α’ Δεκαήμερο

Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μεγάλη ανάγκη να νιώσετε συντονισμένοι με τις ανάγκες του δικού σας ανθρώπου. Αυτή η ανάγκη θα οξύνει τη συναισθηματική σας ευαισθησία και θα σας κάνει δεκτικούς στα συναισθήματα και την αγάπη των κοντινών σας ανθρώπων. Επομένως προσέξτε αισθήματα αυταπάρνησης για χάρη του αγαπημένου σας προσώπου. Δείξτε την απαραίτητη σημασία σε μία αρκετά κουραστική καθημερινότητα και προσέξτε πολύ εντάσεις στην οικογένειά σας λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας. Γενικότερα προβλήματα στην οικογένεια είναι δύσκολο να αποφευχθούν στο τέλος της εβδομάδας, γι΄αυτό αντιδράστε με ηρεμία.

Όσοι είστε σε ερωτική αναζήτηση αυτήν την εβδομάδα, έχετε μία διάθεση να βρείτε έναν άνθρωπο με τον οποίον θα μπορέσετε να γίνετε ένα. Ωστόσο πρέπει να προσέξετε τον εγωισμό σας. Μπορεί μεν να είναι καλό να σκέφτεστε εσάς, από την άλλη όμως πρέπει να αποφύγετε να πάρετε μια ψυχική στάση που σας εμποδίζει να δείτε και τις απόψεις των άλλων. Αναζητήστε τον έρωτα στο φιλικό σας περιβάλλον καθώς θα έχετε πολλές προσκλήσεις και ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας όμως δεν θα έχετε καλή διάθεση. Καλύτερα να περάσετε χρόνο μόνοι.

Β’ Δεκαήμερο

Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε καλές συγκυρίες σε συνδυασμό με την καλή σας διάθεση για να πάτε μπροστά στην ζωή σας. Η εύνοια έρχεται από την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε παλιά προβλήματα που σας στοιχειώνουν υποσυνείδητα και που μπορούν να λυθούν μια για πάντα. Επομένως αν είχατε κάποιο πρόβλημα με τον αγαπημένο σας σύντροφο τώρα μπορεί να ξεπεραστεί. Κοινωνικοποιηθείτε μαζί.

Για εσάς που είστε ακόμα ελεύθεροι, η κοινωνικότητά σας θα είναι πολύ έντονη. Οι φίλοι θα σας παρασύρουν σε πολλές δραστηριότητες. Ακόμα κι αν δεν γνωρίσετε το άλλο σας μισό, θα περάσετε τουλάχιστον πολύ όμορφα. Αν είχατε προβλήματα από παρασκηνιακές κινήσεις αντιπάλων σας, τώρα είστε προστατευμένοι. Γενικά η διάθεσή σας ανεβαίνει και θα έχετε μία καλή εβδομάδα με ή χωρίς ερωτικό παρτενέρ.

Γ’ Δεκαήμερο

Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας θα θέλετε πολύ να είστε κοντά με τον άνθρωπό σας και να νιώθετε ότι ανήκετε κάπου. Από την άλλη μπορεί να στρέψετε και εντελώς σε εσάς τους ίδιους την προσοχή σας. Όπως και να έχει, προσέξτε τάση για εξαπάτηση και αυταπάτες. Μπορεί να αφορούν την κοινωνική σας εικόνα ή και την επαγγελματική σας καριέρα. Παρασκήνιο και μυστικά που ίσως ακόμα αγνοείτε, δεν είναι καλοί σύμμαχοι για τις σχέσεις. Αν έχετε όμως μία υγιή σχέση, βγείτε μαζί και μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα.

Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, προσέξτε. Αν γνωρίσετε κάποιον, μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι βρήκατε τον έρωτα της ζωής σας. Έχετε την τάση να παρασυρθείτε και να νομίζετε ότι δίνοντας τα πάντα αμέσως θα ενωθείτε με κάποιον ουσιαστικά. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή. Αποφύγετε να πάρετε τον ρόλο του σωτήρα και προσέξτε γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δώστε χρόνο λοιπόν σε νέες γνωριμίες και μην αφήσετε την θολωμένη κρίση σας να σας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις. Εξαπάτηση, αυταπάτη και παρασκήνιο, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της ερωτικής εβδομάδας για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Α’ Δεκαήμερο

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, επιζητάτε να βρίσκεστε στο προσκήνιο των καταστάσεων και σε επαφές με πολύ κόσμο αυτήν την εβδομάδα. Για άλλη μία εβδομάδα η ενέργειά σας είναι στραμμένη σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και καλή κοινωνική θέση. Εάν έχετε μία υγιή σχέση, στο πρόσωπο του συντρόφου σας βλέπετε και τον καλύτερό σας φίλο. Ίσως έχετε μία θετική έκβαση για κάποιο γεγονός που αφορά εκπαίδευση, εξωτερικό ή και δικαστική διαμάχη και σε όλο αυτό ο άνθρωπός σας μοιράζεται μαζί σας την χαρά σας. Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει στο κλείσιμο της εβδομάδας και θέλετε να περάσετε χρόνο οι δυό σας.

Ελεύθεροι Καρκίνοι, θέλετε πάρα πολύ να έρθετε ουσιαστικά κοντά με κάποιον και να νιώσετε ερωτευμένοι. Αναζητήστε τον έρωτα στο επαγγελματικό και φιλικό σας περιβάλλον. Φαίνεται ότι θα νιώσετε έλξη για άτομα με καλή κοινωνική θέση, ίσως μεγαλύτερα από εσάς και δεν αποκλείεται μία φιλία να εξελιχθεί σε έρωτα. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί οι γνωριμίες αυτήν την εβδομάδα θα έχουν πολύ καλές προοπτικές για εσάς.

Β’ Δεκαήμερο

Εσείς Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου ξεπερνάτε κάποια δική σας ίσως μελαγχολική διάθεση μέσω της κοινωνικοποίησης μαζί με τον αγαπημένο σας σύντροφο. Βρείτε χρόνο για εσάς τους δύο γιατι μέσω της σχέσης θα πάρετε στιγμές χαράς αυτην την εβδομάδα. Μπορεί μαζί να έχετε μία νέα ιδέα που να αφορά είτε την κοινωνική σας θέση είτε να εμπλέκει με κάποιο τρόπο το εξωτερικό στα σχέδιά σας. Δεν αποκλείεται επίσης να δείτε μία θετική αλλαγή στο εισόδημα του αγαπημένου σας που θα σας δώσει ασφάλεια για την οικογένειά σας. Αν έχετε θέματα με την σχέση σας επιδιώξτε να βάλετε ένα τέρμα σε φιλικούς τόνους καθώς οι συμβιβαστικές λύσεις τώρα ευνοούνται.

Ελεύθεροι Καρκίνοι, έχετε ανεβασμένη διάθεση η οποία ολοένα και θα καλυτερεύει αυτήν την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται καθόλου να ερωτευτείτε έναν φίλο σας ή μέσω φίλων να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας αναστατώσει πολύ ευχάριστα και θα πληρεί τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια που έχετε θέσει αυτήν την περίοδο. Το τέλος της εβδομάδας θα σας βρει με έντονη ερωτική διάθεση. Απολαύστε το!

Γ΄Δεκαήμερο

Δεσμευμένοι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε ιδέες που σας μπερδεύουν. Αυτήν την εβδομάδα ο τρόπος έκφρασής σας εξαρτάται από την υποστήριξη που παίρνετε από τους άλλους ανθρώπους. Μπορεί να σας απασχολήσουν χρέη και η διάθεσή σας θα εξαρτάται από το πόσο κοντά νιώθετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορεί να υπάρξει μια κρίση στην επικοινωνία με τον άνθρωπό σας. Υπάρχει ο κίνδυνος τα συναισθήματά σας να κατακλύσουν τη λογική, καθιστώντας σας εντελώς απαλλαγμένους από αντικειμενικότητα και επομένως να είναι δύσκολο στους άλλους να σας κατανοήσουν.

Ελεύθεροι Καρκίνοι, αυτήν την εβδομάδα, εάν μπορέσετε να επιβληθείτε στο συναίσθημά σας, μπορείτε να κάνετε γνωριμίες από τον κοινωνικό σας περίγυρο ή από τον χώρο της εργασίας σας. Αν το επάγγελμά σας έχει να κάνει με την παροχή φροντίδας στους άλλους μπορείτε να διοχετεύσετε τον έντονο συναισθηματισμό σας εκεί και να διαπρέψετε. Μία γνωριμία τώρα θα χρωματιστεί από έντονη σεξουαλική διάθεση αλλά και βαθύ συναισθηματικό δέσιμο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Α’ Δεκαήμερο

Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου έχετε μεγάλη εύνοια στον τομέα της εργασίας σας και στις κοινωνικές σας επαφές και φιλίες. Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και η σχέση σας όχι μόνο είναι σύμφωνη με ό,τι τώρα καταστρώνετε σε θέματα με εξωτερικό, αλλά φαίνεται ότι σας μεταφέρει την απαραίτητη δημιουργικότητα για να κάνετε πράξη τα όνειρά σας. Αν όμως βρίσκεστε σε μία σχέση που περνά κρίση στα μέσα της εβδομάδας, προσέξτε γιατί δικές σας συναισθηματικές κρίσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές διαφωνίες.

Ελεύθεροι Λέοντες, θα έχετε πολλές κατακτήσεις στον ευρύτερο επαγγελματικό σας χώρο. Δεν αποκλείεται επίσης να βρείτε τον έρωτα κατά την διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού ή μέσω συνεργασίας με κάποιο άτομο διαφορετικής από την δική σας εθνικότητας ή με κάποιο άτομο που ζει πολύ μακριά από εσάς. Ωστόσο προσέξτε σε μία νέα γνωριμία να μην εκφράσετε αισθήματα κτητικότητας ή προσέξτε μήπως εσείς γίνετε αποδέκτης τέτοιας συμπεριφοράς.

Β’ Δεκαήμερο

Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε αυξημένη ικανότητα κατανόησης σε κάθε τομέα της ζωής σας και κυρίως σε ότι αφορά θέματα δικής σας πνευματικής επέκτασης. Θα ακούσετε με κατανόηση τον σύντροφό σας και μάλλον καταστρώνετε μαζί σχέδια που μπορεί να αφορούν την μετακίνησή σας στο εξωτερικό ή την γενικότερη επέκταση της σχέσης σας. Μπορεί επίσης να αποφασίζετε να παντρευτείτε ή και να συνεργαστείτε. Ο έρωτάς σας είναι δυνατός. Η εβδομάδα είναι από όλες τις απόψεις καλή και δημιουργική για εσάς.

Ελεύθεροι Λέοντες, απολαμβάνετε πολύ καλές εργασιακές προοπτικές, καθαρή σκέψη και τύχη. Μέσα στα πλαίσια αυτά, ερωτικά θα έχετε πολλές κατακτήσεις και ίσως μία από αυτές να σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλακείτε ψυχή και σώμα σε μία νέα σχέση η οποία θα είναι αρμονική και σίγουρα θα σας φέρει χαρά. Το τέλος της εβδομάδας λοιπόν κλείνει για εσάς ερωτικά και αρμονικά.

Γ’ Δεκαήμερο

Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου η εβδομάδα σας βρίσκει και εσάς να καταπιάνεστε με θέματα εργασιακά αλλά χωρίς αυτό να σας βαραίνει. Έχετε επίσης την δυνατότητα να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να ασχοληθείτε με ξένους και μακρινές χώρες για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Φαίνεται ότι κάτι τελειώνει σε σχέση με ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να σας άγχωνε και μπορεί να αφορούσε τα οικονομικά του συντρόφου σας. με αυτά τα θέματα λοιπον ασχολείστε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ελεύθεροι Λέοντες, αναζητήστε τον έρωτα στην εργασία σας καθώς θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Η διάθεσή σας είναι καλή, η σκέψη σας αισιόδοξη και δύσκολα δεν θα έχετε ερωτική ανταπόκριση αυτήν την εβδομάδα. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και μην εκπλαγείτε αν ο έρωτας γεννηθεί ανάμεσα σε εσάς και σε ένα πρόσωπο που ζει πολύ μακριά σας. Όπως και να έχει ο έρωτας είναι με το μέρος σας και θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Α’ Δεκαήμερο

Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, ανοίγετε νέους ορίζοντες στη σχέση σας με τον σύντροφό σας και αυξάνεται η αντίληψή μας για τα πράγματα που σας αφορούν. Σας απασχολούν πολύ έντονα οικονομικά ζητήματα δικά σας αλλά και του συντρόφου σας. Θα χειριστείτε αυτά τα θέματα με προσοχή και σοβαρότητα και καλό είναι να αποφύγετε υπερβολικούς συναισθηματισμούς. Θυμηθείτε ότι πρέπει να μπείτε στην θέση του συντρόφου σας και αφιερώστε λίγο χρόνο και να χαρείτε μαζί και όχι μόνο για να διευθετείτε σοβαρά ζητήματα.

Ελεύθεροι Παρθένοι, η αναζήτηση του έρωτα δεν είναι ανάμεσα στις βασικές σας προτεραιότητες, αφο΄λυ σας απασχολούν περισσότερο οικονομικά ζητήματα. Ωστόσο μπορεί να ενδιαφερθείτε για κάποιον ξένο ή κάποιον που έχει διαφορετική κοινωνική θέση ή εμπειρίες πολύ ανώτερες των δικών σας. Αν είστε πληγωμένοι από παλιές εμπειρίες τώρα μπορείτε να ξαναγεννηθείτε από τις στάχτες σας.

Β’ Δεκαήμερο

Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα θέλετε να είστε μαζί με φίλους και με τον άνθρωπο που αγαπάτε και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Είστε γεμάτοι με συναισθήματα αγάπης και θα αισθανθείτε μια αίσθηση ικανοποίησης και πληρότητας ζωής όσο περνάτε χρόνο με την οικογένειά σας. Ίσως σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι που όμως θα σας ικανοποιήσει πολύ.

Για εσάς τους ελεύθερους Παρθένους αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας και η διασκέδαση έχουν ως στόχο την εξεύρεση της αγάπης που θα μείνει για πάντα κοντά σας. Ίσως βρείτε κάποιον μέσα από τις ασχολίες σας και τα ενδιαφέροντά σας. Αυτή η εβδομάδα ίσως φέρει μια νέα σχέση που είναι αστραπιαία και απρόβλεπτη με ένα άτομο απολύτως διαφορετικό από όλα αυτά που γνωρίζουμε. Αλλά οι σχέσεις που προκύπτουν τώρα όσο συναρπαστικές και αν είναι, είναι πολύ ασταθείς. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη.

Γ’ Δεκαήμερο

Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα οι σχέσεις σας γίνονται μεγάλη ευθύνη για εσάς. Όχι μόνο η σχέση γάμου, αλλά και οι συνεργασίες σας. Τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση έντασης που τώρα ξεσπά. Προσέξτε κινήσεις ατόμων που μπορεί να αποδειχθούν επιβλαβείς. Κάποια ένταση στα εργασιακά ίσως ακυρωμένες προσδοκίες ή απλά βεβαρημένο πρόγραμμα θα δημιουργήσουν και θέμα στην σχέση σας. Επειδή θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αποφύγετε αντιπαραθέσεις και αναζητήστε διέξοδο επενδύοντας στην όσο πιο καλή επικοινωνία γίνεται.

Για εσάς τους ελεύθερους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική. Ασχολείστε με οικονομικά ζητήματα, δάνεια και υποχρεώσεις και ίσως είστε σε μία διαδικασία κατά την οποία ξεπερνάτε κάποιο παρελθοντικό γεγονός που σας έχει πονέσει. Προσέξτε τυχόν εξαπατήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν κάτι ερωτικό εμφανιστεί στην ζωή σας μην βιαστείτε να ενδώσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Α΄ Δεκαήμερο

Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας βρίσκει να συγκεντρώνεστε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.Για όσους είστε ήδη σε μία σχέση η περίοδος υπόσχεται αρμονία. Εάν δεν έχετε ακόμα παντρευτεί με τον σύντροφό σας μπορεί τώρα να το αποφασίσετε. Είναι επίσης πιθανό να δείτε μία αύξηση στο εισόδημά του συντρόφου σας η οποία θα χαροποιήσει και τους δυο σας.

Ελεύθεροι Ζυγοί αυτήν την εβδομάδα κάτι καλό σας περιμένει στα ζητήματα της καρδιάς. Ίσως γνωρίσετε κάποιον μέσω συνεργασιών που έχετε ή κάποιο άτομο που έχει σχέση με τον νόμο. Μπορεί να είναι ένα άτομο μεγαλύτερο από εσάς ηλικιακά με εξαιρετική κοινωνική θέση. Ο σεβασμός που αισθάνεστε για ένα τέτοιο άτομο θα είναι ένας από τους κύριους παράγοντες έλξης για εσάς. Γνωριμίες που γεννιούνται τώρα, έχουν καλές προοπτικές για να εξελιχθούν και να αντέξουν στο χρόνο.

Β’ Δεκαήμερο

Για εσάς τους δεσμευμένους Ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και στον σύντροφό σας καλές προθέσεις και γενναιοδωρίας. Θα έχετε την αίσθηση ότι όλα είναι καλά, ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Θα έχετε την δυνατότητα να μιλήσετε πολύ με τον άνθρωπό σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές οι δυό σας. Θέλετε να αισθανθείτε την συναισθηματική οικειότητα και αυξάνεται η σεξουαλική σας επιθυμία. Ευχάριστες εξελίξεις σας περιμένουν και στα επαγγελματικά σας.

Ελεύθεροι Ζυγοί. Σας απωθούν οι επιφανειακοί και ρηχοί συναισθηματικοί άνθρωποι αυτή την εβδομάδα. Ανταλλάσσετε βλέμματα που περιέχουν ερωτισμό και σας αγγίζουν βαθιά και ενδίδετε ευκολότερα στο φλερτ. Επαφές και γνωριμίες που αρχίζουν τώρα μπορούν να εξελιχθούν σε σταθερές σχέσεις, θα είναι έντονες και θα έχουν μεγάλη επίδραση στη ζωή σας.

Γ’ Δεκαήμερο

Οι δεσμευμένοι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας πρέπει να εξετάσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας για να κατανοήσετε πλήρως ποιο ρόλο παίζει στη ζωή και τις ανάγκες σας. Είναι επίσης απαραίτητο να δείτε αν ανταποκρίνεστε εσείς στις ανάγκες του συντρόφου σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας ευνοείται. Τυχόν εμπόδια λόγω εργασιακών και κοινωνικών διαφορών θα είναι παροδικά. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε μία ξαφνική εξέλιξη σε οικονομικά ζητήματα η οποία μάλλον θα είναι θετική.

Ελεύθεροι Ζυγοί, αναζητάτε τον έρωτα αυτήν την εβδομάδα, και επιθυμείτε να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο που ίσως βρίσκεται στον ευρύτερο τομέα των συνεργασιών σας. Κάθε ρομαντική σχέση αυτή την περίοδο χρειάζεται την προσοχή σας γιατί τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου επιφανειακά. Προσελκύετε άτομα που παρουσιάζουν μυστήριο, έχουν έντονο μαγνητισμό και ένα αδιόρατο στοιχείο πρόκλησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Α’ Δεκαήμερο

Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου αυτήν την εβδομάδα έχετε μία ευκολία στο να ξεπεράσετε μία αίσθηση ευθύνης που σας δημιουργεί η ερωτική σας σχέση και να την αντιμετωπίσετε με μία πιο αισιόδοξη διάθεση. Αναζητήστε εμπειρίες που ανοίγουν νέες διαστάσεις στην σχέση σας, αντί να σπαταλάτε ενέργεια υπερασπιζόμενοι τις θέσεις σας. Τα ταξίδια μπορεί να σας ανταμείψουν γι΄αυτό προγραμματίστε κάτι για εσάς τους δυο.

Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί αυτήν την εβδομάδα να γεννηθεί μια σχέση αγάπης με ένα άτομο πολύ μεγαλύτερο από εσάς στο οποίο βλέπετε τη μητρική ή την πατρική φιγούρα, ή πρόκειται εσείς να αναλάβετε αυτόν τον ρόλο με ένα άτομο. Έχετε μεγάλη εύνοια για ερωτικές γνωριμίες μέσω εξωτερικού και επειδή η διάθεση σας θα είναι σοβαρή δεν αποκλείεται τώρα να βάλετε θεμέλια για μία σταθερή σχέση.

Β’ Δεκαήμερο

Εσείς Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, στο γάμο ή στις ερωτικές σχέσεις εκφράζετε αυτήν την εβδομάδα εύκολα στοργή και αγάπη. Ο σύντροφός σας σας γεμίζει αισιοδοξία και διεγείρει το συναίσθημά σας. Αν έχετε μία σχέση με γερά θεμέλια θα θελήσετε να αλλάξετε τις υπάρχουσες συνήθειες με τον σύντροφο – σεξουαλικές ή όχι. Θα γίνετε λιγότερο συνηθισμένοι και η σχέση θα φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Από την άλλη πλευρά, αν η σχέση έχει προβλήματα μπορεί να αποφασίσετε απότομα να την διακόψετε για να αναζητήσετε αλλού την ερωτική συγκίνηση.

Οι ελεύθεροι Σκορπιοί αυτήν την εβδομάδα θα είστε ακαταμάχητοι στον έρωτα και μπορεί να έχετε πολλές ερωτικές κατακτήσεις στον εργασιακό σας χώρο ή σε μέρη στα οποία κινείστε καθημερινά. Έχετε πολλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μία σχέση αυτήν την εβδομάδα με ένα άτομο το οποίο απέχει από τις μέχρι πρότινος επιλογές σας. Η διάρκεια μιας νέας σχέσης τώρα θα είναι αμφίβολη. Ο χρόνος θα δείξει.

Γ’ Δεκαήμερο

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σας θέλει αρκετά συγκεντρωμένους στην δουλειά σας και σε θέματα καθημερινότητας. Ωστόσο αυτό δεν θα σας στερήσει την χαρά που θα πάρετε από την αγάπη και από τον σύντροφό σας. Βρείτε χρόνο να αφιερώσετε σε ευχάριστες δραστηριότητες μαζί με τον αγαπημένο σας αλλά και τα παιδιά σας αν έχετε. Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασίσετε τώρα να συνεργαστείτε μαζί με το ταίρι σας.

Ελεύθεροι Σκορπιοί θέλετε αλλαγές και μεταμόρφωση ωστόσο δεν βρίσκετε την απαιτούμενη ώθηση για να το κάνετε. Εξετάστε τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητές σας και με βάση αυτές προχωρήστε στην ερωτική διεκδίκηση. Η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική και θετικές εξελίξεις μπορείτε να περιμένετε στην εργασία σας. Δεν αποκλείεται να έχετε και αρκετούς θαυμαστές από τον ευρύτερο χώρο των συνεργασιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Α’ Δεκαήμερο

Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου ο έρωτας σας χαμογελά αυτήν την εβδομάδα. Η σχέση σας θα σας δώσει χαρά και διασκέδαση και θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία. Αν η σχέση σας είχε ίσως βαλτώσει, τώρα σίγουρα θα ανανεωθείτε μαζί και θα νιώσετε πιο κοντά από ποτέ. Επίσης δεν αποκλείεται να καταφέρετε μετά από δυσκολίες να λύσετε ένα θέμα σχετικά με ένα ακίνητο που σας απασχολούσε.

Ελεύθεροι Τοξότες, αυτήν την εβδομάδα είναι αδύνατον να μην ερωτευτείτε και να μην κερδίσετε το ενδιαφερον και την προσοχή πολλών θαυμαστών. Έχετε πολύ καλή διάθεση και είναι πιθανό ο έρωτας να σας βρει μέσω δραστηριοτήτων που σας φέρνουν χαρά και ευεξία.

Β’ Δεκαήμερο

Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου. Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις σας περιμένουν στην δουλειά οι οποίες ίσως έχουν και κάποιον αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να δώσετε την προσοχή σας αυτήν την εβδομάδα. Η σχέση σας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Απεναντίας, σας περιμένουν όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας.

Ελεύθεροι Τοξότες, θέματα στην εργασία πρέπει να προσέξετε κι εσείς με μία διαφορά. Προσέξτε αν εμπλέκεστε ερωτικά με έναν συνεργάτη σας, καθώς μπορεί αυτή η κατάσταση να σας εκθέσει. Γενικότερα έχετε μεγάλη ερωτική εύνοια και ο έρωτας μπορεί να σας συναντήσει παντού.

Γ΄Δεκαήμερο

Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε να μην εγκαταλείψετε τον εαυτό σας σε ονειρικές διαθέσεις στις οποίες η φαντασία και η ψευδαίσθηση έχουν το πάνω χέρι έναντι της πραγματικότητας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε λάθος εκτιμήσεις που μπορεί έστω και για λίγο να βλάψουν την αρμονία στην σχέση σας με τον σύντροφό σας.

Ελεύθεροι Τοξότες, ας είστε προσεκτικοί σε νέες γνωριμίες ιδίως στα μέσα της εβδομάδας. Αυτό γιατί μπορεί να πλάσετε μία εικόνα στο μυαλό σας για κάποιον που σας ενδιαφέρει βασιζόμενοι σε δικές σας προσδοκίες και όχι στην πραγματικότητα. Από την άλλη αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί μπορεί να απορρίψετε κάτι καλό επειδή πιστεύετε ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Έρωτες μπορούν να γεννηθούν στο εργασιακό σας περιβάλλον ίσως με υφιστάμενο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Α’ Δεκαήμερο

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα για εσάς είναι καλά αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχει μία τάση να έχετε νευρικότητα την οποία όμως θα βάλετε στην άκρη και θα συνεργαστείτε με τον άνθρωπό σας για να λύσετε θέματα που μπορεί να αφορούν το σπίτι σας ή τα παιδιά σας αν έχετε. Ίσως σχεδιάζετε μια αγορά ακινήτου ή ακόμα και μία μετακόμιση σε ένα καλύτερο σπίτι. Η αγάπη σας πάντως δεν κινδυνεύει.

Ελεύθεροι Αιγόκεροι, αυτήν την εβδομάδα είστε πολύ θελκτικοί και θα έχετε ερωτικές επιτυχίες ίσως μέσω της οικογένειάς σας. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να μισθώσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο, ενώ μπορεί να επισκεφθείτε και τη γενέτειρά σας, με την οποία σας συνδέουν οι αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία.

Β’ Δεκαήμερο

Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα είναι πολύ ερωτική για εσάς. Το πάθος θα φουντώσει ξανά ανάμεσα σε εσάς και την σχέση σας. Θα δράσετε και θα αναζητήσετε ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες μέσω της αγάπης. Σχέσεις με γερές βάσεις θα έχουν πολλά να κερδίσουν. Από την άλλη μπορεί κάποιοι να αποφασίσετε να σπάσετε έναν σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό για να αναζητήσετε μία νέα συγκίνηση με μια νέα αγάπη.

Ελεύθεροι Αιγόκεροι, αυτήν την εβδομάδα να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε έναν κεραυνοβόλο έρωτα στην ζωή σας. Αναπάντεχα, ξαφνικά και απροσδόκητα ένα πρόσωπο θα μπει στην ζωή σας και στην καρδιά σας και θα σας συναρπάσει. Η διάρκεια αυτού του έρωτα είναι αμφίβολη, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι ή όχι ένα πυροτέχνημα.

Γ΄Δεκαήμερο

Εσείς Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου έχετε μπροστά σας μία εβδομάδα που περισσότερο από κάθε άλλη φορά σας φέρνει χαρά και διασκέδαση. Η σχέση σας θα σας γεμίσει χαρά καθώς και τα παιδιά σας. Όλες οι δραστηριότητες που συνδέονται με αυτούς τους τομείς ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο. Με το αγαπημένο σας πρόσωπο, υπάρχει σύμπνοια χωρίς να αισθάνεστε το βάρος του δεσμού. Μπορεί επίσης να αγοράσετε ένα ακίνητο να αποφασίσετε να παντρευτείτε ή αν δεν έχετε παιδιά να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης.

Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε πολύ μεγάλη ερωτική εύνοια. Ο έρωτας θα σας χαμογελάσει μέσα από ενασχόλησή σας με δραστηριότητες που αφορούν καλλιτεχνικά δρώμενα και γενικότερα ευχάριστες ασχολίες. Έχετε την ικανότητα να κάνετε τους άλλους να σας εκτιμήσουν αυτό που είστε. Δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκα και να προσποιείστει ότι είστε διαφορετικοί από αυτό που είστε στα αλήθεια, και αυτό είναι λυτρωτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Α΄Δεκαήμερο

Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, οι βαθιές και ισχυρές δυνάμεις του υποσυνείδητου επηρεάζουν τις ενέργειές σας και είναι δύσκολο να μην ενεργήσετε παρορμητικά. Συναισθήματα ενοχής, ζήλιας, πάθους και κτητικότητας, ή απλά η επιθυμία να ελέγξετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας, μπορεί να σας κυριεύσουν. Ή μπορεί να υποφέρετε εσείς από τον άλλον. Εξετάστε με ψυχραιμία την κατάσταση και προσπαθήστε να ηρεμήσετε στην θαλπωρή του σπιτιού σας.

Ελεύθεροι Υδροχόοι, πρέπει να μπορέσετε να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να βρείτε την αρμονία με τον εαυτό σας και να είστε ικανοποιημένοι με το ποιοι είστε και τι έχετε. Αισθάνεστε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και την οικογένειά σας που δεν σας επιτρέπουν να επιδοθείτε στο κυνήγι του έρωτα αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο μην αγνοήσετε το φλερτ ατόμων που έρχονται στην ζωή σας μέσω συγγενών ή μέσω κοντινών μετακινήσεων.

Β΄Δεκαήμερο

Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε καλή επικοινωνία και δυνατότητες να συζητήσετε και να προετοιμάσετε ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και την σχέση σας. Μπορείτε να ανανεώσετε τον έρωτά σας και να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την ανάγκη σας να το ομορφύνετε. Περάστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας και χαρίστε τους την φροντίδα σας και την προσοχή σας.

Ελεύθεροι Υδροχόοι. Έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον έρωτα σε χώρο εκπαίδευσης, διδασκαλίας και μάθησης ή μέσω κοντινών μετακινήσεων. Μία νέα σχέση τώρα θα στηρίζεται στην συναισθηματική ασφάλεια και την επικοινωνία με ανθρώπους που θα είναι σε θέση να σας προσφέρουν σταθερότητα.

Γ’ Δεκαήμερο

Εσείς Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ασχολήστε με τα οικονομικά σας και παίρνετε από κοινού με τον σύντροφό σας αποφάσεις για τα ζητήματα αυτά. Ευχάριστες συναναστροφές με κοντινούς συγγενείς θα σας τονώσουν. Περάστε χρόνο εσείς και ο αγαπημένος σας με τους δικούς σας ανθρώπους και οργανώστε μία συγκέντρωση στο σπίτι σας αφού είναι σίγουρο ότι θα περάσετε πολύ ευχάριστα.

Ελεύθεροι Υδροχόοι, αυτήν την εβδομάδα θα ενδιαφερθείτε για τις πιο εσωτερικές διαστάσεις της ύπαρξης, για τις μυστηριώδεις και κρυφές πτυχές της ζωής και επομένως για το πιο οικείο έργο της ψυχής σας και των άλλων. Συγκεντρώνεστε περισσότερο σε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με δικούς σας ανθρώπους και παρόλο που δεν έχετε μεγάλη ερωτική διάθεση, αν κάποια γνωριμία προκύψει αυτή θα είναι σε χώρο εκπαίδευσης, διδασκαλίας και μάθησης. Δεν αποκλείεται επίσης με κάποιον τρόπο ο έρωτας να έρθει μέσα στο σπίτι σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Α’ Δεκαήμερο

Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, βιώνετε μία ατμόσφαιρα αλλαγής μέσα σας. Πρέπει να εναρμονίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας και να είστε πιο αυστηροί στο να υπερασπιστείτε τα θέλω σας. Ασχολείστε πολύ με τα κοινά οικονομικά τα δικά σας και του συντρόφου σας αυτήν την εβδομάδα και η ερωτική σας διάθεση δεν είναι σταθερή. Δεν αναμένονται αναταράξεις σε μία υγιή σχέση, ωστόσο μετριάστε τον εγωισμό σας και προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας με κοινές δραστηριότητες που θα σας τονώσουν.

Ελεύθεροι Ιχθύες, ήρθε η ώρα να κάνετε μια ενδοσκοπική εξέταση: περάσατε μία περίοδο, στην οποία όλη σας η προσοχή είχε αφιερωθεί στην κοινωνική ζωή και την αλληλεπίδραση με τους άλλους. Έτσι είχατε χτίσει έναν εξωτερικό κόσμο, αλλά δεν γνωρίζετε πραγματικά τι υπάρχει στον εσωτερικό σας κόσμο. Έχετε μεγάλη ερωτική ορμή την οποία καλό είναι να τιθασεύσετε, εκτός κι αν δεν σας ενοχλεί να ξεκινήσετε μία νέα σχέση γνωρίζοντας εκ προοιμίου ότι θα στηρίζεται στην σεξουαλική έλξη.

Β’ Δεκαήμερο

Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μία σύγχυση σχετικά με το πως εκφράζετε τον εαυτό σας στην σχέση σας. Οι σχέσεις γίνονται δύσκολες, ειδικά επειδή προβάλλετε τον εαυτό σας στον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορεί λοιπόν να νιώθετε ότι ο σύντροφός σας σας απογοητεύει ενώ στην πραγματικότητα είστε εσείς εκείνοι που εξαπατούν τον άνθρωπό τους. Ξεφύγετε μέσω επαφών με δικούς σας ανθρώπους και επενδύστε στην ουσιαστική επικοινωνία αφού μέσω αυτής μπορεί να βρεθούν ξαφνικά αναπάντεχες λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

Ελεύθεροι Ιχθύες. Έχετε έντονο ερωτικό μαγνητισμό και έτσι θα μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές. Κεραυνοβόλοι έρωτες μπορούν να γεννηθούν, ωστόσο δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε τίποτα στον εαυτό σας, ούτε να να πειθαρχήσετε ή να βάλετε κάποιον πάνω από εσάς. Απολαύστε λοιπόν το έντονο αλλά αμφιβόλου διάρκειας πάθος.

Γ’ Δεκαήμερο

Εσείς Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα προσέξτε εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στην οικογένειά σας και που μπορεί να αφορούν θέματα με τις σχέσεις σας ή με ένα ακίνητο. Γενικά σας απασχολούν πολύ θέματα που αφορούν τα αποκτήματά σας αλλά και το σύστημα των αξιών σας γενικότερα. Αν έχετε παιδιά αφιερώστε τους χρόνο και ενέργεια γιατί μπορεί να σας χρειαστούν.

Ελεύθεροι Ιχθύες, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας για εσάς για να μπορέσει να αντέξει αν γεννηθεί, θα πρέπει να μην στηρίζεται μόνο σε ερωτική παρόρμηση της στιγμής. Επικεντρωθείτε σε οικονομικά ζητήματα μιας και σας απασχολούν έντονα και μην μπερδευτείτε σε έρωτες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον γιατί μπορεί να αντιμετωπίστε ζητήματα στον χώρο της εργασίας σας.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη