Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Έλσα – Ινώ Αναστασιάδη: Οι τρυφερές ευχές τους για τα γενέθλια της μητέρας τους

Η Άντρη Αναστασιάδη γίνεται σήμερα 75 ετών.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

H Έλσα και η Ινώ Αναστασιάδη δημοσίευσαν μια τρυφερή φωτογραφία με την μαμά τους αφού σήμερα, 11 Σεπτέμβριου η πρώην Πρώτη Κυρία γιορτάζει τα 75α γενέθλιά της.

Αν και η Έλσα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει για ακόμα μια φορά τη στενή σχέση που έχει με την οικογένεια της, γράφοντας στην λεζάντα την πιο γλυκιά ευχή.

Διάβασε ακόμη – Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου: Στη Μύκονο μαζί με την κόρη της

Χρόνια πολλά μανούλα μας λατρεμένη, ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλα αυτά που έκανες και κανείς κάθε μέρα για εμάς όλους και όχι μόνο ….Σε αγαπώ στο άπειρο και ακόμα πάρα πέρα. Μαμμούδα μου.

Από την άλλη η Ινώ έγραψε: “Μανούλα μας αγαπημένη, Χρόνια σου πολλά ο Θεός να σου δίνει μόνο χαρές στη ζωή σου απλόχερα όπως δίνεις εσύ στις δικές μας!!!! Μπορεί η φετινή χρόνια να μην ήταν η καλύτερη για σένα αλλά πάντα προσπαθούσες να κρατήσεις το λαμπερό σου χαμόγελο που φωτίζει τις ζωές όλων μας. Η πίστη σου στο Θεό και την Παναγία πάντα δυνατή να προσέχει τα σπίτια όλων μας. Σε ευχαριστούμε αγαπημένη μου για όλα! Σε αγαπούμε απέραντα”.

Διάβασε ακόμη