Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022

Fashion Event: Παρακολούθησε δωρεάν την Εικονική Εβδομάδα Μόδας με SJP και Gwyneth Paltrow

Το Πανεπιστήμιο Brown στις ΗΠΑ θα φιλοξενήσει Εικονική Εβδομάδα Μόδας με καλεσμένες τις ηθοποιούς, Sarah Jessica Parker και Gwyneth Paltrow και θα μπορείς να παρακολουθήσεις αυτό το fashion event που έχει διάρκεια δυόμισι βδομάδες δωρεάν online. 

Οι σχεδιαστές ενδυμάτων Stella McCartney, και Olivier Rousteing, και υποδημάτων Steve Madden και Kenneth Cole θα είναι επίσης μεταξύ των ομιλητών μαζί με κορυφαία στελέχη οίκων μόδας.

Το πρόγραμμα 22 ημερών, από τις 6 έως τις 24 Μαρτίου 2021, είναι δωρεάν και ανοιχτό για μαθητές και λάτρεις της μόδας απ’ όλο τον κόσμο.

Η Stella McCartney θα επικεντρωθεί στον τρόπο διαχείρισης βιώσιμων επιχειρήσεων με ηθικά πρότυπα. 

Ο Olivier Rousteing, διευθυντής δημιουργικού του Balmain, θα μοιραστεί το όραμά του για τη μόδα σε μια ψηφιακή γενιά.

Η Francesca Bellettini, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Yves Saint Laurent, θα μιλήσει για την εμπειρία της εργασίας σε εξέχοντες πολυτελείς οίκους, όπως Prada, Gucci, Helmut Lang και Bottega Veneta.

Η Gwyneth Paltrow θα αναφερθεί στα ψηφιακά μέσα lifestyle και ευεξίας και τη διαχείριση μιας ακμάζουσας επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Πανεπιστήμιου Brown. Για να το παρακολουθήσεις πρέπει να κάνεις έγκαιρη εγγραφή δωρεάν. 

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη