Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Έλληνας σχεδιαστής δημοσίευσε υλικό από τη συνεργασία του με το θρυλικό μοντέλο Tatjana Patitz

Περπάτησε στην Spring/Summer 1994 επίδειξη του στην Ελλάδα φορώντας δημιουργίες του με έμπνευση την Αρχαία Ελλάδα.

Της Νικόλ Ζένιου

Το θρυλικό μοντέλο Tatjana Patitz, έναπολυφωτογραφημένα μοντέλα όλων των εποχών το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα original supemodels μαζί με τις Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista και Christy Turlington “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Διάβασε ακόμη – “Έφυγε” από τη ζωή το θρυλικό supermodel των ’90s, Tatjana Patitz

Με αφορμή τον θάνατό της ο κόσμος της μόδας που την γνώριζε προσωπικά και συνεργάστηκε μαζί της, ανήρτησε φωτογραφικό υλικό από την πορεία της στη βιομηχανία. Ανάμεσά τους, ο Έλληνας σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί με το διάσημο μοντέλο το οποίο περπάτησε σε σόου του και συγκεκριμένα στην επίδειξη Άνοιξη/Καλοκαίρι 94 φορώντας δημιουργίες με έμπνευση την Αρχαία Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκλειστική συνέντευξη της Tatjana που έδωσε τα 90s στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για σόου μόδας του σχεδιαστή, αλλά και φωτογραφικό υλικό από την επίδειξη όπου φοράει δημιουργίες του.

Στη λεζάντα ο σχεδιαστής περιγράφει: “Είχα την ευλογία να συνεργαστώ με ένα από τα κορυφαία Supermodels της Ιστορίας, την Tatjana Patitz. Να περπατήσει με δημιουργίες μου στο απόγειο της καριέρας της και να την θαυμάσουν από κοντά στην Ελλάδα! Θαυμάστε την στην δεύτερη της έξοδο πασαρέλας ως Θεά Άρτεμις φορώντας μια δημιουργία μου εμπνευσμένη από την Ελληνική μας παράδοση που ήταν μια εξέλιξη πολύ μπροστά για την τότε εποχή!”.

Δες πιο κάτω το υλικό που ανήρτησε:

Διάβασε ακόμη