Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Ζείς τη ζωή σου ή ζείς τους φόβους σου;: Η φιλανθρωπική εκδήλωση του Re-Paint Your Life

Θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου.

H εκδήλωση Re-Paint Your Life με τίτλο “Ζείς την ζωή σου ή ζείς τους φόβους σου;”, με στήριξη στην Europa Donna στην οποία θα δοθούν μέρος των καθαρών εσόδων, και θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου, η ώρα 18:30 στο Patio Cocktail Bar θα σου αλλάξει ριζικά τη ζωή.

Τα τελευταία 3 χρόνια οι άνθρωποι πέρασαν πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις λόγω του Covid-19 που οδήγησαν σε καταπιεσμένα συναισθήματα. Δυστυχώς, τώρα ο κόσμος αντιμετωπίζει τις ψυχολογικές συνέπειες, όπως κρίσεις πανικού, αεροφοβία και βρουξισμός.

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή η αόρατη πανδημία κρίσεων πανικού, αεροφοβίας και βρουξισμού μας επηρεάζει όλους. Εάν δεν είστε εσείς, θα είναι κάποιος στην οικογένειά σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που υποφέρει από αυτές τις σύγχρονες παθήσεις.

Αυτό το πρόβλημα επηρεάζει επίσης και τον επαγγελματικό τομέα όπου οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Χιλιάδες μαθητές υποφέρουν από κρίσεις πανικού, και δεν μπορούν να αποδώσουν στο σχολείο.

Η αποστολή μας είναι να δείξουμε στους ανθρώπους ότι υπάρχει μια φυσική, ανώδυνη και μόνιμη λύση. Πρέπει όλοι μας να επενδύσουμε στην Ψυχική και Συναισθηματική Ευημερία μας.

Τιμή εισιτηρίου: 70 ευρώ

Τιμή vip εισιτηρίου: 90 ευρώ

Διάβασε ακόμη