Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Eco-Fur: Που θα βρεις τις πιο κομψές luxury οικολογικές γούνες στην Κύπρο

Η Νόνη και η Ήβη Κυπριανού διοργανώνουν ένα pop-up event όπου θα διατίθενται εντυπωσιακές eco-friendly faux γούνες ιδανικές για τις εξόδους του χειμώνα.

Της Νικόλ Ζένιου

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι σχεδιαστές μόδας που βρίσκονται πίσω από τους μεγάλους οίκους αποφασίζουν να μην χρησιμοποιούν αληθινές γούνες στις συλλογές τους, απορρίπτοντας τη γούνα που προέρχεται από ζώα για ηθικούς λόγους.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η οικολογική και άκρως κομψή εναλλακτική τους. Αυτό ακριβώς υποστηρίζουν και η Νόνη και η Ήβη Κυπριανού, που αποφάσισαν να φέρουν στην Κύπρο υπέροχες, διαχρονικές οικολογικές γούνες που φτιάχνονται στο Παρίσι, και να τις παρουσιάσουν σε ένα pop-up event το οποίο θα είναι ανοικτό προς το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία.

Στο pop-up event θα διατίθενται exclusive limited και σοφιστικέ κομμάτια τα οποία επιλέχθηκαν από το διεθνές brand FazNotFur, το οποίο δραστηριοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια και μπορείς να το βρεις σε μεγάλα department stores σε όλο τον κόσμο. Εκτός από τις γούνες θα διατίθενται και teddy-coats.

Διάβασε ακόμη – Fur Ban: Βρετανοί σχεδιαστές ζητούν να απαγορευτεί η πώληση αληθινής γούνας

Οι συγκεκριμένες γούνες σχεδιάζονται στην Γενέβη από την Ελβετίδα σχεδιάστρια Nadja Axarlis για το brand FazNotFur, η οποία είναι καλή φίλη της Ήβης Κυπριανού και κάπως έτσι προέκυψε η συνεργασία τους. Όπως δήλωσε η Ήβη αποκλειστικά στην Madame Figaro, “Η σχεδιάστρια είναι φίλη μου και συζητούμε εδώ και καιρό για την προοπτική να διαθέσουμε αυτές τις οικολογικές γούνες στην Κύπρο.”

“Θέλαμε να προσφέρουμε στο κοινό της Κύπρου αυτή την επιλογή, αφού είναι ένα κοινό που αγαπά την μόδα, που του αρέσει να ενημερώνεται σχετικά με τα καινούργια πρωτόκολλα της μόδας και να προσαρμόζεται με τα νέα δεδομένα, όπως είναι η βιώσιμη και η ηθική μόδα, οι vegan δημιουργίες και γενικότερα η μόδα που είναι φιλική προς το περιβάλλον.”

Ecofurs

“Η μόδα έχει αλλάξει και όλοι πλέον φοράνε πιο βιώσιμα ρούχα. Η νέα γενιά ειδικά είναι πιο eco-conscious και νοιάζεται πραγματικά για τη μόδα που είναι φιλική προς το περιβάλλον. Οι συγκεκριμένες eco furs είναι οικολογικές αλλά είναι το ίδιο γοητευτικές τόσο στην εμφάνιση, την ποιότητα και την υφή με τις αληθινές γούνες.”

“Ουσιαστικά μπορείς πλέον να αποκτήσεις μια εντυπωσιακή γούνα σε καλύτερη τιμή, φτιαγμένη ηθικά και με καλύτερα υφάσματα, και το πιο σημαντικό απαλλαγμένη από υλικά που προέρχονται από ζώα,” πρόσθεσε.

Info: Τo event θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 στο κατάστημα Solly the Dolly που βρίσκεται στην οδό 23Α, Αντρέα Δημητρίου στη Λευκωσία.

Διάβασε ακόμη