Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δύο νέα φιλμς των Βασίλη Κεκάτου και Αντώνη Φωνιαδάκη με έμπνευση το άρωμα Korres

Μετά το Morning Mimosa παρουσιάζονται ακόμη δύο κινηματογραφικές στιγμές που αναδύθηκαν μέσα από την απρόσμενη δημιουργική “ένωση” με αφορμή τη νέα συλλογή Eau De Toilette.

Τα χρώματα ενός μαγικού ηλιοβασιλέματος και το μπλε της θάλασσας γίνονται τώρα το φόντο για την ένωση της ονειρικής σκηνοθετικής ματιάς του Βασίλη Κεκάτου και της ποιητικής κίνησης του Αντώνη Φωνιαδάκη.

Μετά το Morning Mimosa, δύο νέες κινηματογραφικές στιγμές ενώνουν τις προσωπικές αναμνήσεις και σκέψεις των διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών όπως αναδύθηκαν μέσα από τις νότες των νέων Korres Eau De Toilette. Το Apothecary Wild Rose φέρει στην καρδιά του το αιώνιο σύμβολο της αγάπης στην αγνότερη μορφή του. Λέγεται ότι άρωμα χωρίς τριαντάφυλλο είναι σχεδόν τόσο αδιανόητο, όσο ένα ειδύλλιο χωρίς φιλί. Αυτό το φιλί που σε 50’’ εγκλώβισε ο φακός του Βασίλη Κεκάτου, συλλαμβάνοντας την έννοια της ένωσης και της έλξης μέσα από τη νωχελική, απόλυτα αισθαντική κίνηση σκοτεινών μορφών που ενορχηστρώνει ο Αντώνης Φωνιαδάκης.

Στο φιλμ που ενώνεται με το νέο άρωμα Oceanic Amber, ένα ανδρικό κορμί στροβιλίζεται μέσα από τα γαλάζια νερά – πρωτόγονη ομορφιά, σα μία αρσενική εκδοχή της Αφροδίτης που ισορροπεί τέλεια τη δύναμη με την ευγένεια, όπως αυτό το άρωμα ενώνει με μαεστρία την αίσθηση του ξύλου, με το αλάτι και το δροσερό νερό.

Η 4η κινηματογραφική στιγμή θα αποκαλυφθεί 26 Οκτωβρίου. Stay tuned!

Διάβασε ακόμη