Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Η Jennifer Aniston αποχαιρετά τον Matthew Perry με μια συγκινητική ανάρτηση

 “Ήμασταν πάντα οι 6 μας, αυτή ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Jennifer Aniston αναλογίζεται την απώλεια του μακροχρόνιου φίλου της Matthew Perry και για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή της στα Φιλαράκια και τη διαρκή κληρονομιά του μετά τον θάνατό του.

Το αφιέρωμα της Jennifer Aniston στο Instagram για τον Perry περιείχε στιγμιότυπα τους από τη σειρά και έγραψε για λεζάντα: “Αυτό πονάει βαθιά… Το να πρέπει να πούμε αντίο στον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω βιώσει ξανά. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποια φάση της ζωή μας. Απώλεια ζωής ή αγάπης. Το να μπορείς να διαχειριστείς αυτό το πένθος, σου επιτρέπει να νιώσεις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Είναι μέρος του DNA μας”.

Διάβασε ακόμη – Courteney Cox: Η τηλεοπτική σύζυγος του Matthew Perry τον αποχαιρετά με μια τρυφερή ανάρτηση

Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Αυτή ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα”, συνέχισε. “Για τον Matty, ήξερα ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το γέλιο νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και το αγόρι μου, κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε”.

Τις τελευταίες εβδομάδες, στέλνουμε μηνύματά ο ένας στον άλλον. Γελάμε και κλαίμε και μετά γελάμε ξανά. Θα τα κρατάω πάντα και για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα” εξηγεί.

Διάβασε ακόμη – Matt LeBlanc: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του Matthew Perry

“Matty, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι είσαι απόλυτα ήρεμος και δεν πονάς τώρα. Σου μιλάω κάθε μέρα… Κάποιες φορές σχεδόν σε ακούω να μιλάς, θα μπορούσε να είναι πιο τρελό;”

Οι ηθοποιοί ήταν φίλοι από τότε που γνωρίστηκαν στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του ‘90 και ο Perry είχε επαινέσει δημόσια την Aniston για τη συνεχή υποστήριξη και παρουσία της στη ζωή του μόλις ένα χρόνο πριν από το θάνατό του.

Διάβασε ακόμη